Olimp Twister Hi Protein Bar günlük protein ihtiyacınızı karşılayabilecek en lezzetli alternatif atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Günlük protein ihtiyacınızı her zaman aynı besinlerden karşılamaktan sıkılırsanız sitemiz üzerinden Olimp twister Hi Protein Bar tam size göre bir seçenek olacak. Ara öğün olarak gün içerisinde 1-2 bar tüketebileceğiniz Olimp Twister Hi Protein Bar, günlük protein ihtiyacınızın karşılanmasını sağlamaktadır. Olimp Twister Hi Protein Bar gofret tarzında bir protein ürünüdür. Her bir barda 18 gram protein bulunmakla beraber 26 gram karbonhidrat içermektedir. Ancak Olimp Twister Hi Protein Barı diğer protein barlardan ayıran en önemli özelliği ise içeriğinde zengin bir Omega 6 kaynağı olmasıdır. Genel olarak ara öğünlerde tercih edebileceğiniz her bir Olimp Twister Hi Protein Bar, 233 kalori içermektedir. Sitemiz üzerinden protein ihtiyacınızı karşılamak için birbirinden farklı ve zengin seçenekli protein bar ürünlerine ulaşabilirsiniz. Protein bar spordan hemen sonra ya da uzun süreli aç kalma dönemlerinde en hızlı kurtarıcıların başında yer almaktadır.

Protein Bar

Protein bar spordan hemen sonra tüketebileceğiniz, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıkların başında yer almaktadır.  Ara öğünlerde ya da atıştırmalık olarak da sağlıklı alternatifleri tercih etmek oldukça önemlidir. Kas kütlenize destek olacak ve aynı zamanda uzun süreli tokluk sağlayacak atıştırmalıklar arasından sitemiz üzerinden birbirinden farklı lezzetleri en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Protein34 olarak sizler için en uygun ve farklı atıştırmalıkları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Protein barlar, kas kütlesinin artmasına destek olmak için en ideal alternatifler arasında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra özellikle yağ alımının kısıtlanmasına da destek olarak uzun süreli tokluk da sağlama özelliğine de sahiptir. Özellikle yoğun egzersizlerden sonra protein ihtiyacınızı karşılamak için protein barları tercih edebilirsiniz. Genel itibari ile yoğun spor yapan kişilerin protein ihtiyacı, diğer insanlardan iki kat daha fazla olmaktadır. Bu farkı karşılayabilmek için protein barları kullanabilirsiniz. Protein barlarda özellikle zengin lifli yapısıyla da vücut sağlığınız için oldukça önemlidir.

Protein Bar Fiyatı

Protein bar fiyatı için sizlere en uygun fiyatları sunmaktan mutluluk duyarız. Protein34 olarak sizlere ürünlerimizi hiçbir aracı olmadan en uygun fiyatlara sunmaktayız.