Takı kadınlar için güzelliğin taçlanması anlamına gelmektedir. Farklı takı modelleri ile güzelliğine güzellik katan kadınlar için tasarlanmış olan gümüş bileklikler bulunmaktadır. Bu bileklikler çok şık modeller olarak hazırlanarak kadınların beğenisine sunulmaktadır. Gümüş bileklikler tek başına gümüş şeklinde modeller olarak hazırlandığı gibi taşlar süslenmiş modeller olarak da tasarlanmaktadır. Gümüş ile bir araya gelen taşlar çok şık bilekliklerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Gümüş bileklikler farklı figürler eklenerek hazırlanabilmektedir. Ayrıca taşlı bileklikler arasında da özel taşlar kullanılabilmektedir. En çok tercih edilen taşlı bileklikler arasında baget kesim taşlı bileklikler bulunmaktadır.

Gümüş Bilekliklerde Kullanılan Figürler

Takılarda farklı figürler kullanılmaktadır. Kalp, melek, çiçek, nazar boncuğu gibi figürler en çok kullanılan takı figürleridir. Bu figürler taşlarla süslenmiş bir şekilde kadınların beğenisine sunulmaktadır. Gümüş bileklikler altın kaplama olarak da hazırlanmaktadır. Bu bileklikler farklı zevklere uygun olarak tasarlanmaktadır. Zevkinize uygun gümüş bileklik modellerini incelemek ve seçim yapmak için https://www.gumush.com/gumus-bileklik sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Buradaki modeller içinde sizin zevkinize uygun bir bileklik mutlaka bulunmaktadır.