Tesettür giyim denilince ilk akla gelen sanki sadece şıklıkmış gibi algılansa da tesettür giyimde yeni eğilim, rahatlığın ifadesi olarak, spor tarz olmaya başladı. Tesettür spor giyimin en doğru adresi ise kendine has tarzı ve dinamik renkleri ile elbette Zülays Giyim.

Tesettür Giyim Nedir?

Tesettür, gizlenmek, örtünmek anlamı taşıyan, Arapça “setr” kelimesinden türemiş bir kelime olmakla beraber dini inancı gereği örtünmeyi ve muhafazakâr yaşam biçimini tercih eden önemli bir kesimin, giyim tarzı olarak da bilinir.

Tesettür giyim, genlikle, klasik ve şık çizgiler doğrultusunda piyasaya sürülmüşken son dönemlerde genç hanımların enerjikliği de dikkate alınarak daha spor bir çizgiyle üretimi sağlanmaktadır.

Zengin Tarzı ile Tesettür Giyim

Tesettür giyim denildiğinde hemen herkesin, aklına ilk gelen şık, klasik giyim olsa da son dönemlerde içi kıpır kıpır olan hanımların canlılığını, sportif çizgilerle birleştiren yeni bir tarz var artık. Genç nüfusa ve rahatlığı seven önemli bir kitleye hitap eden bu tarz spor tarzın çizgisini vurguluyor.

Elbette tesettür giyimde sadece klasik çizgiler olacak değil. Kaldı ki tesettür giyimi klasik çizgiyle sürdürmek, sığlaşmış bir düşünceyi sürdürmektir aslında. Zülays giyim genç nüfusun, dinamik yaşam içerisinde, kendi tarzını yakalama isteğine yanıt veriyor.

Zülays, genç tesettür spor giyim tarzı ile pek çok gencin tercih ettiği bir isim. Ürün çeşitliliği, kullanılan renkler, pek çok gence tesettür spor giyim rahatlığını ve zenginliğini yaşatıyor.

Bazen bir eşofman takımını giyer ve tek renk tarz ile giyinmek isteyebiliriniz. Bazense tek bir renk yerine canlı renklerin kıpırtısını ruhunuzda hissetmek ve bir eşofman altını, kendi tarzınıza uygun kıyafetlerle kombinlemek isteyebilirsiniz. Bunun için en doğru adres Zülays olacaktır.

Zülays, spor genç tesettür giyim ürünleri içerisinde sunduğu seçeneklerle rahatlığa kavuşmanıza ve daha keyifli renk ve kıyafetlere kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Birbirinden Farklı Spor Tesettür Giyim Seçenekleri Zülays.com’da!

Tesettür spor giyim seçenekleri arasında farklı modeller, farklı kumaşlar, farklı renkler gibi size birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Örneğin,  kimi kiremit rengi kadife bir eşofman takımı giyinmeyi tercih ederken kimi ise asimetrik eşofman takımlarıyla hareketlilik katmak isteyebilir.

Eğer tek renk ve tek modelle sokağa çıkmak yerine farklı renkler istiyorsanız o zaman yapmanız gereken Zülays genç tesettür spor giyim ürünleri arasından tek parça eşofman altlarını tercih etmek olacaktır.  Örneğin flat bir eşofman altını ya da farklı görüntüsüyle ribana bir eşofman altını, beğendiğiniz bir renk ve swetshirt ile kombinleyebilir, kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Her bedene uygun pek çok renk seçeneği ile Zülays, tesettür spor giyim ürünleri seçenekleri içinden kendinize has tarzınızı oluşturmanızı, cıvıl cıvıl genç ruhunuza, farklılığı yaşatmanızı sağlıyor.