Steam bilindiği üzere online platformlarda oynanan oyunların pek çoğunu bünyesinde bulunduran bir oyuncu uygulamasıdır. Steam üzerinden oyuncu hesabınız ile kolayca oyun satın alımı yapabiliyorsunuz. Ancak bu süreçte Steam random key ihtiyacı da doğuyor. Bu işlemi yapmanız için de oldukça geniş seçenekler sunan FoxnGame sitesi vardır. Site içerisinde Steam oyuncu hesabınız için alabileceğiniz cüzdan kodları ve random keyler mevcuttur.

Steam uygulaması içerisinde Counter Strike GO, GTA serisi ve Sims gibi bin bir çeşit oyun yer almaktadır. Bu oyunları satın alabilmeniz için de Steam hesabınızda para olması gerekir. Hesabınıza para yükletebilmek amacıyla kullanabileceğiniz en güvenilir ve uygun site ise FoxnGame sitesidir. Buradan güvenilir şekilde sizlere sunulan steam random key ucuz seçeneklerinden birini tercih ederek satın alma işleminizi yapabilirsiniz.

FoxnGame Steam Random Key Seçenekleri

FoxnGame sitesi üzerinden pek çok satın alım işlemi yapabilirsiniz. Çeşitli online oyun içi satın alımlarda kullanılan e pin ve uc için direkt olarak FoxnGame sitesinden ödeme alabiliyorsunuz. FoxnGame sitesi ayrıca Steam random key satışını da gerçekleştirmektedir. Bu sayede diğer sitelere nazaran daha uygun fiyatlarda random key ve cüzdan no satın alabilirsiniz. Sitenin oyun severlere sunduğu seçenekleri aşağıda fiyatlarıyla birlikte maddeler halinde sıraladık.

  • Steam Cüzdan Kodu 10 TL – 9,90 TL
  • Steam Random key 2,10 TL
  • Steam Premium Random Key 3,70 TL

Kaynak: https://www.foxngame.com/steam-tl-cuzdan-kodu