Yaz transfer döneminin sona ermesiyle birlikte gözler süper lig maçlarına çevrildi. Korona virüs salgının gölgesinde seyircisiz oynanan heyecan dolu maçlarda sürpriz sonuçlar alınmaya devam ediyor. Türkiye futbol liginde büyük takımlar zirve mücadelesi verirken Anadolu takımları sezonu başarılı bir sırada bitirmek için çalışmalarına devam ediyor. Süper Lig haberlerini merak eden birçok kullanıcı için öne çıkan gelişmeler bulunuyor. Geçtiğimiz hafta milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından sezonun 5.hafta maçlarıyla heyecan yeniden başladı.

İlk 4 hafta heyecan seviyesi yüksek maçlar oynanırken milli maç arasına lider giren Alanyaspor, 5.Hafta maçında Galatasaray’a konuk oluyor. Maçı kazanarak kötü gidişatını durdurmak isteyen Galatasaray ve liderliğini sürdürmek isteyen Alanyaspor arasındaki maç 19 Ekim Pazartesi günü oynanacak. Öte yandan haftanın önemli maçlarından birinde evinde Başakşehir’i ağırlayan Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun şampiyonuna 2-0 yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Yeni transferleriyle göz dolduran Fenerbahçe’de Göztepe karşısında kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Süper Lig’de Kritik Maçlar

Geçtiğimiz sezon virüs salgını nedeniyle ara verilen ve ardından yeni maç programıyla tamamlanan Süper Lig’de transfer döneminin ardından yeni sezon hızlı bir şekilde başladı. Takımlarını yeni transferlerle güçlendiren Süper Lig ekipleri, zorlu maçlarda karşı karşıya geliyor. Haftaya lider giren Alanyaspor, Galatasaray karşısında da kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor. Fenerbahçe ise Göztepe karşısında galip gelerek liderlik koltuğuna oturmanın planlarını yapıyor.

Ligin alt sıralarında da önemli çekişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Rizespor takımına konuk olan Ankaragücü, 3-1 öne geçtiği maçı 5-3’lük skorla kaybederek puan durumunun son sırasında kaldı. 8 gole sahne olan karşılaşmada birçok tartışmalı pozisyon yaşanırken maç sonrası açıklamalar yapan Ankaragücü yöneticileri, kötü kararların maçın önüne geçtiğini belirtti. En güncel Süper Lig haberlerini merak ediyor musunuz? O zaman Sporpas internet sayfası tam da size göredir!

Süper Lig Maçlarınca Localar Açılıyor

Geçtiğimiz sezonun ortasında ülkeye giriş yapan ve futbol liglerinin ertelenmesine sebep olan covid-19 salgını bu sezonu da etkilemeye devam ediyor. Bazı takımlarda korona virüs salgını pozitif çıkan oyuncular olurken TFF’den yeni bir karar alındı. Liglerin seyircili oynanmaya başlanmasının planlanmasıyla birlikte ilk olarak locaların açılmasına karar verildi. Bu karar ile birlikte locası bulunan takımlar, yüzde 50 oranında loca bileti satabilecek.

Yeni Sezonda Süper Lig’in Yıldızları

Yaz transfer döneminin hareketli geçmesinin ardından birçok dünya yıldızı Türkiye’ye geldi. Kariyeriyle adından sık sık söz ettiren oyuncular, Türkiye’nin farklı takımlarında kariyerini devam ettirme kararı aldı. Kadrosuna birçok yıldız katan Fenerbahçe dünyaca ünlü Diego Perotti ve Samatta gibi oyuncuları transfer etti. Öte yandan Anadolu takımlarında da önemli isimler forma giyecek. Remy, Babacar, Davidson, Chadli ve Guilano gibi birçok isim süper lig takımlarına katıldı. Sporpas giriş için tıklayın