Poliüretan köpük kullanmak istiyorsanız ve kaliteden yana taviz vermemeyi amaçlıyorsanız titiz bir seçime kapı aralamalısınız. Spreyman Shop sayesinde sadece kaliteli ürünleri satın almakla kalmayacak aynı zamanda ürün çeşitliliği konusunda da ayrıcalıkları elde edebileceksiniz. O halde birbirinden değerli seçeneklerin neler olduğuna daha yakından bir göz atmanın tam zamanı!

Pipetli Poliüretan Köpük

Poliüretan köpük seçenekleri arasında en sık rastlanan seçeneklerden bir tanesi da pipetli tiptir. Her bir teneke ile sunulan pipet aparatı sayesinde kullanım söz konusu olmaktadır. Pipetli poliüretan köpüklere bakıldığında genleşme katsayısı oldukça yüksektir. Bu yönüyle ortalama %200 ile %250 arasında genleşme söz konusu olmaktadır. Büyük boşlukların doldurulmasında kullanılan bu köpük çeşidi sayesinde siz de tercihinize en uygun seçeneklerden fayda sağlayabileceksiniz.

Tabancalı Poliüretan Köpük

Tabancalı poliüretan köpük genellikle özel bir tabanca ile kullanılmaktadır. Profesyonel kullanımlar için oldukça önemli bir seçenek olması sayesinde diğer ürünlerden ayrılmaktadır. Genleşme katsayısı genellikle %50 ile %60 arasında değişkenlik göstermektedir. Küçük boşlukların doldurulmasına yönelik çözüm sağlar. Etkili ve bir o kadar da özel bir seçenek olarak kabul edilmektedir.

Boşluk Doldurma Köpükleri

Poliüretan köpük seçenekleri arasında en çok tercih edilen alternatifler genellikle boşluk doldurma amacıyla ön plana çıkmaktadır. Bunun en büyük nedeni de genleşme oranının diğerlerine kıyasla daha fazla olmasıdır. EPX, XPS, ısı izolasyon malzemeler, gaz beton, mermer ve tuğla gibi pek çok seçenek için dikkat çekmektedir. Kullanım amaçları ve kalitesi bakımından çok özel olan köpükleri siz de değerlendirmeye başlamalısınız.

Ses ve Isı Yalıtımı için Poliüretan Köpük Kullanımı

Poliüretan köpük kullanımından fayda sağlamak mı istiyorsunuz? Bu durumda yapmanız gereken sadece Spreyman Shop ile size en uygun seçenekleri değerlendirmek. Kaliteli, uygun fiyatlı ve her biri kaliteyi hissettiren seçeneklerden fayda elde edebileceksiniz. Size özel ürünler ve kaliteli bir deneyim için yapmanız gereken sadece özel bir yaklaşımla hareket etmek olacak. Kusursuz bir deneyim ve çok daha fazlası için alışverişe başlayın. Böylelikle kusursuz bir deneyime kapı aralayın!