Deniz yolu taşımacılığı her geçen gün daha da değer kazanırken, Batı Group 25 yılı aşkın tecrübesi sayesinde her alanda olduğu gibi deniz taşımacılığı alanında da rakipsiz bir hizmet anlayışı sunuyor. Globalleşen dünyada ticaret taşımacılığının %90’ı deniz yolu ile gerçekleşiyor. Bu da her zaman deniz yolunun taşımacılık sektöründe bir adım daha önde olacağı anlamına geliyor. Sahip olduğu sertifikalar, yetki belgeleri ve üye olduğu kuruluşlar sayesinde dünyanın her noktasına deniz yolu ile ulaşabilen firma çok yönlü taşımacılık vizyonunu en iyi şekilde sunmayı başarıyor.

Deniz Yolu Taşımacılığı Süreçlerinde Dünya Standartları

Vermiş olduğu tüm hizmetlerde dünyanın kalite standartlarını başarılı bir şekilde yakalayan ve her zaman sunduğu hizmeti geliştirmeye odaklanan Batı Group sahip olduğu belgelerle hizmetinin ne kadar kaliteli olduğunu kanıtlıyor. ISO 9001:2008, SO 14001:2004 ve OHSAS 18001:2007 sertifikalarına sahip olan şirket aynı zamanda 283683 numaralı Gemi Acenteliği Yetki Belgesi ve Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörlüğü yani R2 Yetki Belgesi ile tüm süreçlerde ne kadar özenli olduğunu gösteriyor. Şirket FIATA, ITCO, BIMCO ve COA gibi dünyanın önde gelen lojistik kuruluşlarına üye olmasıyla global düzeyde hizmet kalitesini de üst seviyelere taşımayı başarıyor.

Soğutuculu konteyner taşımacılığı, özel ekipmanlı konteyner hizmeti, likit kargo taşımacılığı, Hazar Denizi’nde düzenli açık yük gemisi hattı, proje taşımacılığı, Türkiye durağı olmadan iki ülke arasında yapılan Cross Trade ve çok yönlü yani multimodal olarak adlandırılan taşımacılık hizmetleri ile her ihtiyaca cevap veren çözümler sunan firmanın Türkiye’nin lojistik açısından en değerli 6 şehrinde ofisleri bulunuyor.

Hızlı, Güvenli ve Ekonomik

İleri görüşlü vizyonu ve gelişime değer veren kurum kültürü sayesinde her zaman en iyiyi sunmaya odaklanan firma yapmış olduğu global anlaşmalar sayesinde hizmetlerini dünyanın dört bir yanına güvenle taşıyor. Oldukça geniş bir acente ağına sahip olan firma dünyadaki tüm limanlara denizyolu taşımacılığı yaparak ithalat ve ihracat yapanlar çözümler sunuyor. Batı Group tecrübesi ile sunulan tüm hizmetlerde şirketin deneyimli ekibi, güçlü işbirlikleri ve gelişime açık vizyonu yüksek müşteri memnuniyetini garantiliyor.