CE belgesi, CE etiketine sahip olmaya hak kazanan firmalara belgelendirme firmaları tarafından sunulan bir belgedir. Kelime anlamı olarak Conformite European ynai Avrupaa Uygunluğu anlamına gelen belge Fransızca olan bu kelimelerin baş harflerinden ismini almıştır. Ancak burada Avrupa’dan kastın Avrupa kıtası değil Avrupa Birliği olduğunu ifade etmek doğru olacaktır. Günümüzde pek çok firma CE belgesi ile ilgili araştırma içerisine girerek CE belgesi nasıl alınır, CE belgesi hangi ülkelerde geçerlidir gibi sorulara cevap aramaktadır. Ürünlerin CE normlarına uygun ve güvenilir olduğunu ifade eden bu belge; sağlık, çevre ve güvenlik gibi konularda uygunluğu açıklamaktadır. Bu doğrultuda CE belgesinin ürünlerin üzerinde yer alması güven ortamının oluşturulması için son derece önemlidir. Ayrıca uluslararası ticarette de pek çok ürün üreticiden talep gören bu belge ile güvenini ortaya koyabilmektedir.

CE Belgesi Hangi Ülkelerde Geçerlidir?

Yukarıda da bahsedildiği gibi CE belgesi, Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan bir uygunluk belgesidir. CE belgesi ile müşterilerin ürüne olan güveni artırılmaktadır. Güvenin artırılmasında son derece büyük bir öneme sahip olan bu belge Avrupa Birliği ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de de geçerlidir. Söz konusu belge ile en temel amaç serbest dolaşımın olduğu ülkelerde belirli bir kalite ve güven standardını yakalamaktır. Avrupa Birliği ülkelerinde ürünlerinin serbestçe dolaşmasını isteyen firmalar bu belgeye sahip olarak söz konusu isteklerini yerine getirebilmektedir. Siz de bu belgeye sahip olmak istiyor ve Avrupa Birliği ülkelerinde ürünlerinizin serbestçe satışa sunulmasını istiyorsanız doğru adrestesiniz.

CE Belgesi Nasıl Alınır?

CE belgesi nasıl alınır sorusuna cevap olarak CE belgesi belgelendirme firmaları aracılığı ile alınır diyebiliriz. Belgelendirme firmaları başta ISO olmak üzere pek çok belge ile firmaların çok daha kaliteli bir şekilde hizmetlerini sunmasını sağlayan firmalardır. İsobelgesifiyati.com olarak biz de bir belgelendirme firmasıyız ve sizlere CE belgesini sunuyoruz. Eğer siz de bu belgeye sahip olmak ve sağladığı faydalardan yararlanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmektir. Bu sayede siz