Mevcut teknolojileri ile her tip çamaşıra uygun yıkama programının kullanılabilmesi mümkün oluyor. Bu yüzden de günümüzde çamaşır makinesi kullanım oranları her geçen gün büyük bir hız ile artış gösteriyor. Çamaşır makinelerinin kullanımı sırasında karşılaşılan problemlere ve arızalara ilişkin olarak uzman teknisyenlerin görevli olduğu Arçelik Servisi hizmetleri ile çözümler oluşturulabilmektedir. Bu şekilde çamaşır makinelerinin uzun ömürlü olarak her kullanımda sorunsuz bir şekilde kullanımının gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor.

Çamaşır makinesi kullanımı sırasında makinenin suyu alamaması ise, makinenin hiç kullanılamamasına yol açan arızalardan birisidir. Bu yüzden de Bulgurlu Arçelik Servisi merkezi, bölge genelinde 7 gün 24 saat kesintisiz olarak mobil ekipleri ile hizmet veriyor. Çamaşır makinesinin suyu almaması, yıkama işlemini yerine getirememesine neden olduğundan uzman teknisyenler tarafından hızlı müdahaleler gerçekleştirilirken, müdahaleler yerinde servis hizmeti anlayışı kapsamında gerçekleştirilmektedir. Uzman teknisyenler deneyimlerinin yanı sıra tam donanımlı servis araçları ile müdahaleleri gerçekleştirmektedir. Çünkü çamaşır makinesi servis firması tarafından dizayn edilmiş olan özel donanımlı servis araçlarında çamaşır makinelerindeki bu ve diğer tüm arızalara ilişkin müdahalede gerekli olan ekipmanlar ve yedek parçalar bulunmaktadır.

Kısa zaman dilimleri içerisinde uzman ekibin ilgili adrese ulaşabilmesini sağlayan Yavuztürk Arçelik Servisi merkezi bölge genelinde, tüketicilerin çamaşır makinelerini tekrar sorunsuz bir şekilde tam performanslı olarak kullanabilir duruma gelmelerini sağlıyor. Bu şekilde çamaşır makineleri ile tüm çamaşırlar çok daha kaliteli ve çok daha ekonomik bir şekilde yıkanabiliyor. Bu noktada kaliteli teknik ekipmanların, orijinal yedek parçaların kullanıldığı ve maksimum seviyede müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile servis firması, dünya standartlarında bir servis hizmetinden kolay ve ekonomik bir şekilde yararlanabilme imkanı vermektedir. Üstelik çağrı merkezi üzerinden günün her saatinde başvuru gerçekleştirilebiliyor olması sayesinde, yaşanan sorunlar ne durumda olursa olsun en kolay ve en düşük bütçe ile çamaşır makinesi servisi sayesinde kurtulabiliyor. Böylelikle uzun ömürlü bir makine kullanımını, tam performanslı olarak sağlayabiliyor.