Tarihte birçok örneği bulunan büyünün kökeni insanlık tarihi ile eşdeğerdir. Geçmişte büyü yapan kişilere kahin, büyücü, veya büyücü başı adı verilirken günümüzde büyü yapan kişilere medyum adı verilmektedir. Büyü ile ilgili olarak merak ettiğiniz tüm bilgilere büyünün tarihi kitabından ulaşabilir veya internet üzerinde yapacağınız hızlı bir araştırma ile büyü hakkında pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Geçmişte yapılan büyülerde düşmanların mevcut durumlar hakkında bilgi almak veya geleceği görmek amacı varken günümüzde yapılan büyüler evrilmiş ve genel olarak aşk, para, muhabbet, şirinlik, fesatlık ve ruhsal tedavi amaçları güdülmüştür. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de büyü ve büyücülük tüm dinler tarafından kötü ilan edilmiş ve yasaklanmıştır. Geçmişte büyü ile uğraşan ve büyüler yaptığı tespit edilen kişiler yakılarak veya canlı canlı gömülerek cezalandırılırken günümüzde yasal olarak hapis cezası almaktadırlar.

Büyü Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Büyü, yüzyıllar boyunca her kültüre, her millete ve her ırka özgü olarak farklılık göstermiştir. Yapılış şekli, etki süresi ve etki sonrası sonuçları gibi konularda farklılık gösteren büyü günümüzde de farklılık göstermektedir. Çok sayıda yöntem ile uygulanan büyü insanları ve milletleri maddi ve manevi olarak sıkıntıya sokarak sonları getirdiği gibi kimi milletlerinde çok zengin olmalarını ve hükmetmelerini sağlamıştır. Bu güne kadar yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen bilgiler sayısız büyü yöntemi olduğunu ortaya koymuştur. Büyü yapmak veya  ile ilgilenmek için eğitim almanız gerekmiyor. Büyüye ilgi duyan ve yeteneği olan kişiler büyü yapabilirler. Büyünün etki gösterip göstermeyeceği büyü yapan kişilerin doğal ve doğa üstü yetenekleri ile ilgilidir.

Büyü tarihi boyunca yapılan büyü çeşitleri çok sayıda olup günümüzde yapılan büyü çeşitleri ise belirli konular üzerine olup;

  • Aşk için yapılan büyüler,
  • Ayrılığı önlemek için yapılan domuz yağı büyüleri,
  • Papaz büyüsü,
  • Bağlama büyüleri,
  • Evlilik büyüleri,
  • Ayrılık büyüleri,
  • Kısmet büyüleri,

Gibi konular üzerinedir. Büyü yapmak veya yaptırmak isteyen kişiler birçok yönden olumsuz etkilenebilirler. Bu nedenle zorunlu olmadıkça büyü yapılması veya yaptırılması doğru değildir.

Büyü Nasıl Yapılır?

Büyü yapmak için belirli bir eğitim gerekli olmayıp doğa üstü güçlere sahip olmanız yeterli olacaktır. Yapmak istediğiniz  türüne göre ihtiyacınız olan aksesuarları bir araya getirip, ilgili konularda duaların yer aldığı muskalar yardımı ile büyü yapabilirsiniz. Büyü yaparken ihtiyaç duyacağınız malzemeleri internet üzerinden satın alabileceğiniz gibi büyü malzemeleri satılan dükkanları ziyaret ederek de satın alabilirsiniz.

Büyü Belirtileri Nelerdir?

Büyü yapılması durumunda büyü yapılan kişiler normal şartların dışında anormal hislere kapılırlar. Bu hisler kişilerde gece veya gündüz sirayet edebileceği gibi 24 sat boyunca da sirayet edebilir. Büyü yapılan kişilerde görülen belirtiler şunlardır.

  • Büyü yapılan kişiler ani olarak korkarlar ve ani sıçramalar yaşarlar.
  • Büyü yapılmış kişilerin üzerinde sürekli bir uyuşukluk hali mevcut olup bu kişilerde sürekli devam eden bir yorgunluk durumu görülür.
  • Aynalarda ve camlarda sürekli olarak yansımalar gören kişiler uzunca bir süre bu durumla birlikte yaşarlar.
  • Büyü yapılmış kişiler sürekli olarak takip edildiklerini düşünürler ve bir gölgenin sürekli olarak kendisinin takip edildiğini hissederler.
  • Büyü yapılmış kişilerde sürekli vücut ağırları mevcuttur. Bu kişilerde görülen ağrılar sabit olmayıp sürekli şekilde değişen bölgelerde kendini gösterir ve kişi her zaman orta şiddette bir ağrı hisseder.