Yılbaşı, en masraflı zamanlardan biri. Partiler, yılbaşı gecesine hazırlık ve yılbaşı hediyeleri derken cebimizdeki paranın büyük bir kısmını bu özel güne ayırırız. Özellikle yılbaşı hediyeleri bu konuda belimizi fazlasıyla büker. Çünkü sevdiklerimizin hemen hemen hepsine küçük armağanlar almak isteriz.

Böyle zamanlarda uygun fiyatlı ve kaliteli hediye arayışına gireriz. Fakat çoğu zaman bu iki özelliği bir arada bulamayız. Bu da sevdiklerimize hediye alırken kriterimizin altında seçimler yapmamıza sebep olabilir.

Muhiku ise hazırladığı yılbaşı hediyeleri ile bize hem kaliteyi hem de ucuzluğu sunuyor. En kaliteli ürünleri rakiplerine nazaran çok daha uygun fiyatlarla almamıza imkan tanıyor. Hal böyle olunca aradığımız hediyeye bütçemize uygun fiyatlarla ulaşabiliyoruz.

Muhiku yılbaşı hediyeleri arasında her bütçeye uygun hediye bulmak mümkün. Örneğin; Muhiku’dan 69 TL’ye de yılbaşı hediyeleri alabilirsiniz, 190 TL’ye de. Burada yapacağınız seçim bütçenize ve sevdiklerinizin özelliklerine göre değişiyor.

Eğer çok sınırlı bir bütçeniz varsa ve tüm sevdiklerinize hediye almak istiyorsanız da işiniz Muhiku ile oldukça kolay. Dilerseniz hazır yılbaşı hediyeleri arasından seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz de tüm sevdikleriniz için tek bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Yılbaşı konseptli hediyeler arasından anneniz, babanız, kardeşiniz, eşiniz, arkadaşınız ya da hediye almak istediğiniz diğer yakınlarınız için birer hediyelik seçebilirsiniz. Mesela anneniz için bir fincan, babanız için tıraş kolonyası, kardeşiniz için kar küresi, eşiniz için şık bir aksesuar ve arkadaşınız için de lezzetli bir kahve seçebilirsiniz.

Bu hediyelerin hepsini tek bir kutuya toplayabilirsiniz. Böylece hem ayrı ayrı hediye arama derdinden kurtulabilir hem de tüm sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz parçaları tek bir hediye kutusunda toplayabilirsiniz. Bu sizi kargo ve teslimat ücreti gibi ek masraflardan da kurtaracak.

Uzun lafın kısası Muhiku’nun hem hazır yılbaşı hediyeleri arasından seçim yapabilirsiniz, hem de sevdiklerinizi mutlu edecek kutuyu kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz.

Erkeğe Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanır?

Değer verdiğiniz erkekleri mutlu etmek istiyorsanız tekil ürünler yerine hediye kutusu alabilirsiniz ya da hazırlayabilirsiniz. Çünkü piyasada erkekler için hediye bulmak zor.

Bu sebeple onlara hitap eden pek çok hediyeyi tek bir kutu içinde toplamak akıllıca bir hareket olacak. Emin olun böyle bir hediye bir gömlekten ya da saatten çok daha anlamlı ve özel olacaktır.

Erkeğe hediye kutusu hazırlamadan önce elinize bir kalem kağıt alın. Kağıdın ortasına bir çizgi çekin. Bir tarafa hediye alacağınız kişinin ilgi alanlarını; diğer tarafa ise ihtiyaç duyabileceği şeyleri yazın.

Bu kağıda yazacaklarınız hediye kutusu hazırlarken sizin yol haritanız olacak. Böylece karşınızdaki kişi için en doğru ürünlerin bulunduğu bir hediye kutusu hazırlayabileceksiniz.

Örneğin; hediye alacağınız erkek bir ofis çalışanı diyelim. Ofis içinde en çok kullanılan ürünler arasında; kalem, defter ve ajanda gibi ürünler yer almakta. Dolayısıyla böyle biri için hazırlayacağınız hediye kutusu için kesinlikle bu tarz ürünler arasından seçim yapmanızı öneririz.

Ayrıca diyelim ki hediye kutusu hazırlayacağınız erkek kişisel bakımına özen gösteriyor. O halde tıraş kolonyası, nemlendirici ve diğer kişisel bakım ürünleri arasından da hediye kutusuna ürün ekleyebilirsiniz.

Bu ürünlerin yanına birkaç lezzetli parça da eklerseniz ortaya çok şık ve özel bir kutu çıkarmış olacaksınız. Eğer bunlar için yeterli vaktim yok diyorsanız Muhiku’nun erkeklere özel tasarladığı hediye kutusu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Muhiku, markaların erkekler için özel olarak geliştirdiği ürünleri büyük bir titizlikle seçiyor. Bu ürünleri farklı hediye kutuları içinde özenle birleştiriyor. Ayrıca hediyeliklerin yanına ihtiyaç duyabilecekleri parçalar da ekliyor.

Böylece ortaya farklı konseptlerle hazırlanan oldukça şık hediyeler çıkıyor. Siz de doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, Sevgililer Günü’nde, Babalar Günü’nde ya da yılın diğer özel zamanlarında erkekleri mutlu edecek en doğru hediyeyi kolayca seçebilirsiniz.

Muhiku ile Sürprizleriniz Ertesi Günü Beklemez!

Muhiku ile sevdikleriniz için seçtiğiniz hediyenin gün içinde adrese ulaşabileceğini biliyor musunuz? Muhiku ile oturduğunuz yerden sevdikleriniz için en güzel hediyeyi seçebilir ve onların mutluluğuna şahit olabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Muhiku’nun aynı gün özel kurye ile ücretsiz teslimat seçeneğiyle alışveriş yapmak. Gerisi Muhiku profesyonel ekibinde ve işini titizlikle yapan anlaşmalı kuryesinde.

Aynı gün özel kurye ile ücretsiz teslimat seçeneğinden faydalanabilmeniz için öncelikle İstanbul il sınırları içinde yaşamanız gerekiyor. Bunun haricinde şu an İstanbul’un Adalar, Arnavutköy, Çatalca, Silivri ve Şile ilçelerine bu hizmet verilemiyor. Diğer ilçelerde hizmet tüm hızıyla devam ediyor.

Eğer İstanbul dışında bir ilde ikamet ediyorsanız ücretsiz kargo seçeneğiyle de alışveriş yapabilirsiniz. En geç üç iş günü içinde hediyeniz teslimat adresine ulaşacaktır. Çünkü şirket, sektörün en iyi hizmet veren kargo firmasıyla işbirliği içinde.

Aynı gün özel kurye ile ücretsiz teslimat seçeneğiyle yapacağınız alışverişin gün içinde adrese ulaşmasını istiyorsanız hafta içi saat 12.00’dan önce siparişinizi oluşturmanız gerekiyor. Saat 12.00’dan sonra oluşturulan siparişler bir sonraki iş gününde teslim edilebiliyor.

Son olarak, aynı gün özel kurye ile teslimat seçeneğinden faydalanmak için sepet tutarınızın 69 TL üzerinde olması gerekiyor. Eğer tüm bu şartları sağlıyorsanız sevdiklerinize gün içinde çat kapı sürprizler yapabilirsiniz.