Yüksek kalite de hizmet sunan firmamız yılların verdiği tecrübe ile 40 küsur lisanda tercüme hizmeti vermektedir. Alanında profesyonel ekibi ile 41 yıldır tercüme işlerinizi kısa bir sürede yapmaktadır. BTB Tercüme Bürosu olarak nitelikli dil uzmanları ile çalışmaktayız. Verdiğimiz hizmette kusursuzluktan yanayız ve müşteri memnuniyeti ile yolumuza devam etmekteyiz. Müşterilerimizin talebine yönelik olarak formatlarımız hazırlamaktayız. Aynı şekilde sizler tarafından belirlenen teslim süresine uyarak hizmetimizi en kaliteli bir şekilde yerine getirmekteyiz. Firmamız prensiplere sahip personeller ve nitelikli dil uzmanları ile alanında en iyi hizmeti veren nadir tercüme bürolarındandır.

BTB Tercüme Bürosu İle Risk Almayın

41 yılın vermiş olduğu tecrübe ile sizlerin talepleri doğrultusunda çalışmayı amaç bilen BTB Tercüme Bürosu sayesinde yapmış olduğunuz işten emin olabilirsiniz. Hukuki bağlayıcılığı ve yaptırımları olan işleriniz var ise alelade bir şekilde tercüme ile iş yapmak sizi oldukça zorlayıcı durumların içine sokabilir. Muhatabınızın karşısında ve yargının önünde müşkül duruma düşmemek için çevirinizi doğru yaptırmalı ve bunun içinde doğru bir yerden hizmet almalısınız. Özellikle ticari anlaşmalarda, acenteliklerde, distribütörlük sözleşmelerinde, ortak girişim anlaşmalarında, dünya bankası ile olan işlerinizde, yapacağınız tip sözleşmelerinizde ve temsilcilik anlaşmalarınızda muhakkak doğru bir tercüme hizmeti almalısınız. Tercüme hizmetini tüm bunların eğitimini almış personellerimiz ve yeminli tercümanlarımızla vermekteyiz.

BTB Tercüme Bürosu Hizmetleri

Sektörde adı duyulmuş olan BTB Tercüme Bürosu olarak her türlü resmi tercümelerinizi, hukuki tercümelerinizi ve Web sitesi tercümelerinizi gereken özenle yapmaktayız. İşi aldığımız ilk andan itibaren son ana kadar takibini elden bırakmadan en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Hem firmaların hem de iş adamlarının yurt dışı faaliyetlerinde sonuna kadar yanındayız. Yurt dışında hizmet veren şirketlerin şube açılışlarında ve temsilcilik başvurularında gereken tüm belgelerin çevirileri dil uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Ayrıca konsolosluk, valilik ya da noterlik hizmetlerinde onay takibi de yapılmaktadır. BTB tercüme her zaman yüksek kalite standartlarında bir tercüme hizmetinin adresi konumunda yer almaktadır. Siz de ayrıcalıklı hizmetlerimizle tanışmayı isterseniz mutlaka http://www.btbtercume.com/tr internet sayfasını ziyaret etmelisiniz!