Son zamanlarda ün kazanmış olan sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Bilal Hancı; 1989 yılında Trabzon şehrinde dünyaya gelmiştir. Özellikle Instagram ile YouTube platformlarında etkili takipçi sayısına ulaşmış olan Bilal Hancı, Vine platformunun da iddialı yüzleri arsında yer almaktadır. Son zamanlarda internet ortamında en çok aranılan isimler arasında yer alan Bilal Hancı, fenomenlikten şarkıcılığa geçiş yapan karakterler arasında yer almaktadır. Yakın zamanda şarkılarıyla da gündeme gelen Bilal Hancı, epey de iddialı bir konumda yer alıyor. Bu durum ise doğal olarak Bilal Hancı-Sevdanın Böylesi ft Özkan Meydan indir uygulamalarına olan ilgiyi de arttırıyor.

Bilindiği üzere günümüz koşullarında internet üzerinden şarkı indirmek oldukça popüler olan uygulamalar arasında yer alıyor. Bu durumun doğal sonucu olarak Bilal Hancı şarkılarının da internet üzerinden indirilmesine dair talebin de artış gösterdiği biliniyor. Tam da bu noktada Bilal Hancı’yı merak edenlerin sayısının da her geçen gün itibariyle artış gösterdiği de biliniyor. Böylece Bilal Hancı Kimdir? Kaç yaşındadır? Ya da Bilal Hancı nerelidir? Tarzındaki soruların sayısı da artış gösteriyor. Aslen Trabzon’lu olan Bilal Hancı, Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamlayarak, sosyal medya platformlarına açılmıştır. İlk önce çekmiş olduğu Vine’lar vasıtasıyla ün kazanan Hancı, daha sonraki süreçte farklı platformlarda da ün kazanmıştır.

Bilal Hancı Şarkıları Nelerdir?

Çektiği Vine’lar sonrasında Fatih Yasin ile Atakan Özyurt’la birlikte etkili videolar çeken Bilal Hancı; daha sonraki süreçte de şarkı seslendirmeye başlamıştır. Kafalar kanalını da açmış olan Hancı bu aşamadan sonra çok daha ün kazanan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Feriğim şarkısını seslendiren Bilal Hancı yine 2020 yılı itibariyle Sebep Oldum şarkısı da seslendirmiştir. Ayrıca Sevdanın Böylesi şarkısını da seslendiren Hancı, bu şarkıyla geniş bir ün kazanmayı da başarmıştır. Bilal Hancı-Sevdanın Böylesi ft Özkan Meydan indir platformlarına olan ilgi de onun ün kazanması sonrasında artış göstermiştir. 2020 yılı itibariyle seslendirdiği Sevdanın Böylesi şarkısını Özkan Meydan ile birlikte seslendirmiş ve bu şarkısıyla geniş kitlelere ulaşmayı da başarmıştır.

Kaynak: https://mp3medya.com/