Sağlıkla ışıldayan bir cilde ulaşmanın ilk adımı cildi temizlemek ve nemlendirmektir. Ancak yaşın ilerlemesi, yaşam tarzında oluşan değişimler, sağlıksız beslenme ve stres gibi birçok faktör zamanla cildin canlılığının yitirilmesine sebep olur ve çeşitleri cilt problemleri oluşur. Bu durumu önlemek için cildi düzenli olarak temizlemek ve nemlendirmek en önemli adımdır.

Nemlendirici, cildin su ihtiyacını karşılayan ve cildin nem seviyesini dengeleyen üründür. Aynı zamanda ciltteki bariyeri güçlendirerek cildi dış etkenlere karşı korur ve oluşabilecek problemlerini en aza indirger. Nemlendiricinin genel olarak faydaları;

  • Cildin elastikiyetini arttırır.
  • Yaşlanma belirtileri, leke gibi problemlerin oluşumunu önler.
  • Kuruluğu azaltır ve cildin yumuşak görünmesine yardımcı olur.
  • Cildi rahatlatır.
  • Cildin hassasiyetini giderir.

Sizde cilt bakımınızda nemlendirici ihtiyacını Bepanthol ürünleri ile karşılayabilirsiniz. Bepanthol fiyat avantajı ile de her kesime hitap etmektedir. O halde gelin markanın en çok tercih edilen ürünlerine göz atalım…

Onarıcı Bakım Kremi

Cildi nemlendirmek için özel olarak geliştirilmiş bakım kremidir. Cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur. İçeriğinde bulunan ProVitamin B5 ile cildi nemlendirir ve cilt bariyerini dış etkenlere karşı korur. Kuruluğa bağlı olarak oluşan pullanmayı giderir. Cilde yumuşaklık kazandırır. İnce yapısı ile de cilt tarafından kolayca emilir. Bu ürün kuru ciltlerin kurtarıcısıdır!

Bepanthol Sensiderm

Kuru ciltlerin yaşadığı en sık problemlerden biri de kaşıntıdır. Kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş Bepanthol Sensiderm, bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir. Kuruluğa bağlı olarak gelişen tahriş ve kızarıklıkların giderilmesini destekler. Cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı olur.

Siz de tüm Bepanthol bakım ürünlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.