Kullandığınız cihazlar elektronik olmasından dolayı bir süre sonra arıza verecektir. Bazen size arızalanacağını çıkarttığı sesler ile iletse de bazen durduk yere aniden bozulabilir. Bu elektronik cihazların doğasında vardır. Asıl mesele ise artık günlük hayatımızda büyük önem taşıyan hatta elimiz ayağımız olan bu ürünler için bir an önce servis bulmaktır. Böyle durumlarda Bayraklı beko servisi sizlere yardımcı olmaktadır. Alınan her servise acil servis muamelesi yaparak aynı gün içerisinde hizmet vermekteyiz. Öğleden sonraki saatlerde bile kayıt açtırsanız, aynı gün içerisinde muhakkak adresinize gelinmektedir.

Televizyon haricinde diğer cihazlara adresinizde arıza teşhisi konmaktadır. Yanımızda bulunan çeşitli yedek parçalar ile %95 ihtimal ile yerinde arıza giderilmektedir. %5 ihtimal ile atölyeye alınmaktadır. Televizyonlar ise evde sökülemez ve tamamı atölyeye alınmak zorundadır. Atölyeye alınıp sökülerek arıza teşhisi konulur ve size arızalı parça için fiyat bilgisi verilir. Kabul etmeniz dahilinde onarım işlemi gerçekleşir. Piyasadaki birçok servise kıyasla uygun fiyat politikası olan servisimiz sizleri fiyat konusunda üzmeyecektir.

Ülkemizde gayet yaygın olarak kullanılan beko markası neredeyse herkesin evinde bulunmaktadır. Küçük ev aletinden kombisine kadar her tür ürün üretimi olduğu için bulunmayan ev yok denecek kadar azdır. Yerli ürün olması ve sınıfına göre kaliteli olması tercih sebebi yapmıştır. Müşteri memnuniyetini de her zaman üst seviyelerde tutmuşlardır.

Konusunda uzman beko bayraklı servis teknisyenleri, kısa sürede arızayı tespit edip onarım aşamasına geçmektedir. Parça değiştirilerek onarılan cihaza bir yıl parça ve işçilik garantisi sağlanmaktadır. Size garanti sunmayan hiçbir firma ile çalışmanızı önermiyoruz. Birkaç ay sonra tekrar aynı arızayı yaptığında ortada kalmanızı istemeyiz. Ayrıca bu garanti işi havada kalmaması açısından mutlaka servis formunu alın. Servis formu almadan hiçbir şekilde ödeme yapmayın.

Servis merkezi olarak beko beyaz eşya, klima, termosifon, kombi ve televizyon cihazlarına hizmet vermekteyiz. Bunların dışında kalan pos, yazar kasa ve küçük ev aletleri bizim alanımıza girmemektedir. Bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirmekteyiz. Klima için yer değişim işlemi de gerçekleştiriyoruz. Fakat yeni kurulum ve ürün açılışını yapmıyoruz. Bunlar için beko müşteri hizmetlerini arayarak destek alabilirsiniz. Oradan size fabrika servisini yönlendireceklerdir.