İş insanı Ayşe Ceylan cemiyet hayatında önemli isimlerden bir tanesi olarak yer almaktadır. Sahip olduğu tüm kaynakları verimli kullanmak ve insanlara faydalı olmak adına sürdürebilir hale getirmektedir. Ayşe Ceylan aşevinin yanı sıra kadınlar ve çocuklar için yardım çalışmalarına son sürat devam ettirmektedir. Numan Bandırma'nın anısına ve doğum gününden esinlenerek düzenlemiş olduğu aşevine 6 ilde 26 mahallede 2 öğün 4 çeşit yemek dağıtmaktadır. Aşevi için bağış kabul etmeyen iş insanı özellikle gıda alanında insanların tereddüt duymadan tüketilebilecekleri besinleri onlar için oluşturmaktadır. Bu nedenle de bu alanda şeffaf hizmet vermek gerektiğini düşündüğü için aşevine bağış kabul etmemektedir. Şirketlerinin tüm gelirlerini aşevinde aktaran yardımsever iş insanı Ayşe Ceylan pandemi döneminden dolayı tüm noktalarda daha hassasiyet ve özen göstererek faaliyetlerini sürdürdüğünü açıklamaktadır. Sadece gönüllü çalışanlar bu hizmetlere dahil olabilmektedir ve onlar da mesafe tedbirlerine uygun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte yapılan yardımlar ve faaliyetler 7 kat daha artırılan bu çalışmaların sürekliliğine her vatandaş gibi bizler de temenni ediyoruz.

Karakter ve kişisel özellikler açısından kusursuz denilebilecek kadar kendini geliştirmiş bir iş insanı olan Ayşe Ceylan düşkün kadınlar ve çocuklar için de yardım çalışmalarını sürdürmektedir. Faaliyetlerini her geçen gün daha yüksek platformlarda sunmaktadır. Projelerinden bir tanesi de kitapsız kalan köy okulları için kitap tedariğidir. Bu alanda da okulların pandemi nedeniyle kapanmış olması yardımların önünü kapatmıyor. Köy muhtarlıkları aracılığıyla yardımsever iş insanı ailelere ve çocuklara kitap ulaştırmaktadır. Pandeminin bitmesi ile birlikte söz verdiği merhum eşi Numan Bandırma adına 7 gezici kütüphane aktif hale getireceğini müjdesini de vermiştir.

Ayşe Ceylan'dan Sanat Ve Tarihe Farklı Bir Bakış Açısı

İnsanların hayatlarına dokunarak onlara faydalı olmak kadar önem verdiği başka bir konuda sanat ve tarihe olan merakıdır. Cemiyette bu şekilde anılan ve büyük bir ilgi gören Ayşe Ceylan son olarak Asos Antik Kent ziyaretinde görüntülenmiş ve röportaj vermiştir. Antik kentlerin her zaman heyecan verici olduğuna değinmiş ve bu alanları çocuklarla daha yakından tanımak gerektiğine vurgu yapmıştır. Evlerine döndüğünde objelerin seramikten maketlerini yaptıklarını söyleyen iş insanı pandeminin tam da bu noktada bir avantaj haline geldiğine değinmiştir. Zenginleştirici bir süreç olarak geçirdikleri bu dönemi açıklayan Ayşe Ceylan tarihsel ve teorik bakış açısı ile paylaşmış olduğu tüm bilgileri YouTube üzerinden izlemek isteyen herkesle paylaşmaktadır.

Türkiye'de sosyal yardım projelerinden tarihi ve kültürel miraslarımıza kitap okuma alışkanlıklarını, çocuklarımızın ve annelerimizin sahip olmak istediği hayatlara dokunan önemli iş insanlarından biri olan Ayşe Ceylan bugüne kadar vermiş olduğu hizmetleri gelecekte verecek olduğu hizmetlerin teminatı olarak göstermektedir. Her alanda başarılı bir grafik oluşturan iş insanı pek çok insanın hayatına dokunarak gönüllerin de taht kurmayı başarmıştır.