Hem kız hem de erkek öğrenci KYK yurtları il genelinde ve ülke genelinde benzerlik göstermektedir. Aynı mimari ile yapılır. Her katta 2, 4 ve 12 kişilik odalar eşit şekilde dağıtılmıştır. Aydın öğrenci yurtları hem devlet hem de özel yurtları bünyesinde barındıran yurt sistemidir. Özel yurtlar da birbirinden içerdiği hizmetler yönü ile ayrılmaktadır. Temiz, güvenilir ve ideal özel yurtlarına da yazımızın sonundaki linkten ulaşabilirsiniz.

Aydın KYK Yurtları – Aydın Yurtlar

Aydın KYK Yurt isimleri ve adresleri aşağıda listelenmiştir. Bu şekilde siz de okulunuza ya da sosyal yaşamınıza en uygun nitelikteki yurdu bulabilirsiniz.

Meryem Yazıcıoğlu Kız Öğrenci Yurdu - Yenikent Mahallesi, 51. Cadde no: 8 SÖKE, AYDIN.

Gevherhan Sultan Kız Öğrenci Yurdu, İSABEYLİ MAH. NO:7/1 NAZİLLİ, AYDIN.

İSABEYLİ KIZ YURDU, İSABEYLİ MAHALLESİ NO:32 NAZİLLİ, AYDIN

YENİPAZAR KIZ YURDU YÖRÜK ALİ EFE CAD. NO:46 NAZİLLİ, AYDIN

NAZİLLİ ERKEK YURDU YEŞİL MAH. 646. SOK. NO:2 NAZİLLİ, AYDIN

KUŞADASI ERKEK YURDU

A BLOK: CAMİATİK MAHALLESİ, DOĞAN SOKAK NO:7 KUŞADASI

B BLOK: CAMİATİK MAHALLESİ, DOĞAN SOKAK NO:4 KUŞADASI

C BLOK : DEĞİRMENDERE MAHALLESİ, İSTİKBAL SOKAK, NO :4 KUŞADASI

 HACI MUSTAFA EFENDİZADE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU, SÜMER MAHALLESİ 483 / 1, NAZİLLİ/AYDIN

Aydın KYK Yurt Fiyatları

KYK yurt başvuruları her yılın eylül ayında başlamaktadır. Yurt çıkan öğrenciler kolaylıkla gidip kendilerine çıkan yurda kayıt yaptırabilirler. Yurt çıkmayan öğrencilere ise özel yurtta kalabilmeleri adına burs olanakları tanınmaktadır. KYK bursları geri ödemelidir. Yurtlar ve burslar devlete ait olduğu için başvurular da devlet tarafından belirlenmektedir. Aydın KYK yurt fiyatları iki kişilik oda ile 8 kişilik oda ücretleri arasında değişkenlik göstermektedir. 165 ile 300 rakamları arasında bir aylık Aydın KYK yurt fiyatları ödemesi yapabilirsiniz. Aydın özel yurtlarından yararlanmak için https://www.yurtarama.com/aydin/yurtlar adresine giriş yaparak, özel yurtları listeleyebilirsiniz. Böylece özel yurtlardan da yararlanmış olursunuz.

Alternatif olarak İstanbul’da yurt arayan öğrenciler https://www.yurtarama.com/istanbul/yurtlar adresine tıklayarak yurt bilgileri ve fiyatları konusunda bilgi sahibi olabilir.