AStor Mayer olarak sertifikasyon sürecinde elde edindiğimiz tecrübeler sayesinde ISO 50001 Baş Denetçi Eğitimi, penetrasyon testi ve TÜRKAK ISO 22000 Belgesi konusunda geniş hizmetler sunarak sizlerin bütün ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde gidermeyi amaçlıyoruz. Siz de taleplerinizi bize ileterek yüksek standartlardan ödün vermeden hizmet almaya başlayabilirsiniz.

Penetrasyon Testi

Kötü amaçlı kimselerin sisteminiz içerisinde var olan verileri çalmaya yönelik gerçekleştireceği eylemlere karşı bir ön hazırlık olarak kabul edilen Penetrasyon Testi; ilgili servera uzmanlarımızın gerçekleştirdiği denetimlerle güç ve stabilite kazandırılması olarak tanımlanabilir. Saldırı simülasyonu da olarak ifade edilen penetrasyon testi tamamen güvenlik amaçları ile gerçekleştirilen ve sızdırmazlığın maksimum seviyeye yükseltilmesini amaçlayan testlerdendir. Farklı türleri olan penetrasyon testini Astor Mayer güvencesi ile yaptırabilirsiniz.

ISO 50001 Baş Denetçi Eğitimi

ISO 50001 Baş Denetçi Eğitimi konusundan bahsetmeden evvel ISO 50001 Belgesi’nin ne olduğunu açıklamak gerekir. Bu belge enerji yönetimi konusunda gerekli sertifikanın sunulmasını sağlayan işletmeler açısından oldukça ciddi bir belgedir. Bu anlamda hem ISO 50001 Belgesi hem de Baş Denetçi Eğitimi Türkiye’de ve dünyada yoğun talep görmektedir. Siz de kaliteli bir enerji yönetim sistemi tesis etme hizmeti sunmak adına bu eğitimlere katılabilirsiniz. Başta enerji yöneticisi, uygunluk yöneticisi, yönetim temsilcisi ve diğer kişilerce başvurulan söz konusu eğitimler 5 günde 40 saat süren bir periyodu kapsar.

TÜRKAK ISO 22000 Belgesi

TÜRKAK ISO 22000 Belgesi alarak gıda güvenliği konusunda uluslararsı standartlara ulaştığınızı kanıtlamanın zamanı gelmedi mi? O halde gıda zincirinde eksik noktaları tespit etmenize yardımcı olacak bu belge ile hem işletme karlılığınızı arttırabilir hem de ürünlerinizi kalitesinde çok ciddi bir yükseliş sağlayabilirsiniz. Üstelik gıda zinciri konusundaki standartları uluslar arası seviyeye taşıyarak müşterilerinizin memnuniyet oranında da çok ciddi bir artışa imza atabilirsiniz.

Astor Mayer’in kaliteli ve güvenilir hizmetleri ile elde edebileceğiniz tüm bu avantajlar size bir telefon kadar yakın. Bizi arayın uzmanlarımızla belgelendirme ve eğitim süreci konusunda iş birliği yapın.