Bebeğiniz ek gıda dönemine geçiş mi yaptı? Bebeğinizin büyüme ve gelişmesine göre en ideal besinlerden hazırlanan, doğal ve katkısız bebek püresi ürünleri Aşçı Anne’de!

Aşçı Anne Birbirinden Farklı %100 Doğal Bebek Püreleri Sunuyor

Ek gıdaya geçiş döneminde bebek püreleri annelerin imdadına yetişmektedir. Hem sindirilmesinin hem de bebek tarafından yenmesinin kolay olması ek gıdaya ilk geçiş aşamasında bebek pürelerini vazgeçilmez birer öğün haline getirmektedir. Elma, havuç, armut ve karma bebek püreleri (elmalı, yulaflı, kayısılı ve muzlu-kayısılı) sunan Aşçı Anne bebeğinizin damak zevkine en uygun bebek pürelerine ulaşmanızı sağlamaktadır.

Bebeğiniz için dengeli, sağlıklı ve onların sindirim sistemini yormayacak bebek püreleri mi arıyorsunuz? Aşçı Anne’nin meyve ve sebze püreleri ile bebeğinizin en sağlıklı şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Bebeğime Hangi Püreyi Vermeliyim?

Özellikle bebeğiniz ek gıdaya ilk kez geçiş yaptığında onun seveceği bir püre bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu çok doğaldır. Her bebeğin damak tadı ve sevdiği yiyecekler birbirinden farklılık gösterebilmektedir. Bu durumun önüne geçmenin en iyi yolu bebek pürelerini denemek olacaktır. Aşçı Anne’nin size sunduğu bebeklere elma püresi ve diğer meyve püresi çeşitlerini teker teker deneyerek bebeğinizin seveceği püreleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Hemen bir deneme seti satın alabilir; bebeğiniz için doğru püreyi seçerken sorun yaşama ihtimalinizi ortadan kaldırabilirsiniz.

Pratik ve Sağlıklı Bebek Püreleri

Bebek püreleri ek gıdaya geçiş döneminde pek çok özelliği ile annelerin gönlünü çelmektedir. Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Bebek püreleri kavanozda hazır ürünlerdir. Bu özelliği ile özellikle bebeğin birdenbire acıktığı durumlarda ve çalışan anneler için kurtarıcı bir öğündür.
  • Doğal ve katkısız ürünler olduğu için bebeğinizin sağlığını gözeterek gönül rahatlığı ile verebileceğiniz yiyeceklerdir.
  • Muhafaza süresi uzundur. Eğer güneş görmeyen, kuru ve serin bir yerde muhafaza ederseniz bebek pürelerini imalatından itibaren 1 yıl içinde bebeğinize verebilirsiniz. Taze meyveler gibi hemen bozulmadığından israfın önüne geçmenizi sağlayan ürünlerdir.
  • Kapağı açıldıktan sonra 2 – 3 gün içinde tüketebileceğiniz ürünler olduğundan meyve püreleri bebeğinize birkaç gün öğün ya da ara öğün olarak verebileceğiniz besinlerdir.

Aşçı Anne’nin bebekler için meyve püresi ve diğer ürünleri ile bebeğinize sağlıklı, doğal ve lezzetli öğünleri birkaç saniye içinde hazırlayabilirsiniz!