LD Player, Android tabanlı akıllı telefonlarda oynanılan oyunları bilgisayar ortamında oynanmasını sağlayan bir emülatördür. Temelde emülatör olarak bilinen sistem aslında birer işletim sistemi simulasyonudur. Emülatörler yardımı ile mevcut işletim sistemleri içerisinde ek işletim sistemleri de kullanılabilir. Böylece Android emülatörler de, istenilen mobil uygulamayı ya da oyunu bilgisayar ortamına taşıyan simulasyon sistemleridir.

LD Player Özellikleri Nelerdir?

LD Player, son zamanların en kullanışlı ve basit bir ara yüze sahip olan Android emülatörüdür. Akıllı telefon ortamında istenilen tarzdaki FPS oyunları ile RPG ya da MMORPG ile rol yapma oyunları gibi pek çok oyunun bilgisayarda rahatlıkla oynanmasını sağlar. Çabuk ısınan ve şarj problemi olan cep telefonlarında oynanamayan oyunların, bilgisayara aktarılmasında son derece profesyoneldir. LD Player, kurulumu ile kullanımının basit olmasının yanı sıra tamamen Türkçe dil desteği sunması nedeniyle de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir emülatör programıdır.

Neden LD Player Kullanmalıyım? LD Player ile tutkunu olduğunuz Android oyunlarını, Windows ortamına kolayca taşıyabilirsiniz. Daha küçük ekranda çıkarılamayan oyun keyfini, bilgisayarınızda sınırsızca yaşayabilirsiniz. Öyle ki bilgisayarınız yüksek performanslı özellikleri ile yüksek grafik tasarımlarına sahip mobil oyunların çalıştırılması konusunda geniş bir uyumluluk aralığını destekler. Kullanıcı dostu olan ayarlamaları ve çok yönlü işlevsel tasarımı bulunan LD Player sayesinde, bilgisayar ortamında oynadığını oyun mobil cihazınızdan çok daha yüksek bir performansa sahip olur. Temel internet kullanıcısı bilgisi ile dahi kolay ve hızlı şekilde kurulumunu yapabilirsiniz. Program içerisindeki şık paneller yardımı ile tıpkı Android işletim sistemine benzer biçimde, hızlı navigasyon gibi pek çok özelliği kullanabilirsiniz. LD Player kullanmanız konusunda en güçlü tavsiye, emülator root sahibi olan tüm oyun ve uygulamaların kullanılabilme yeteneğidir. farklı android emülatör programları indirmek isteyenler indir geek'i ziyaret edebilirler.

Ld Player indir - https://indirgeek.com/ld-player/