Geliştirdiği finansal ürünleriyle müşterilerine üst düzey bankacılık hizmeti vermeyi prensip haline getirmiştir. Akbank finansal anlamdaki ihtiyaçlara en iyi ve en doğru şekilde çözümler bulan bankalardan biridir. Müşteri memnuniyetine önem vererek müşteri odaklı olarak çalışmalarını yapmaktadır. Tüm bunların yanında banka, sosyal aktivitelere değer vermektedir. Kültür ve sanata desteklerinden dolayı Akbank birçok ödüle layık görülmüştür. Ayrıca yaptığı finansal hizmetleri için dünyanın önde gelen finansal dergileri tarafından da birçok ödüle layık görülmüştür.

Akbank Müşteri Hizmetleri

Akbank müşteri hizmetleri, diğer bankalar gibi 7 gün 24 saat çalışarak hizmet vermektedir. Müşteri hizmetlerini birçok işleminizi yaparken günün her saatinde aramanız mümkündür. Telefonla bağlanacağınız müşteri temsilcisi sorununuzu anlayarak çözmekte veya sizi çözüm için şubelere yönlendirebilmektedir. Akbank müşteri hizmetlerini 444 25 25 veya 0850 222 25 25 numaralarıyla arayabilirsiniz. Akbank müşteri hizmetleri servisini arayan müşteriler, rahatlıkla kendileri ve banka arasında gerçekleştirmek istedikleri bütün konuları rahatlıkla yerine getirebilirler. Aynı zamanda para transferleri ve kredi kartı ödemeleri gibi temel konular da, yine müşteri hizmetleri departmanı tarafından yerine getirilecek olan konuların başında gelir. Bilindiği üzere kredi başvuruları ve kredi detaylarının alınması, yine 7 gün 24 saat boyunca Akbank müşteri hizmetleri departmanı tarafından yapılacaktır. Akbank müşteri hizmetleri departmanı, hizmet içi eğitimler sayesinde rahatlıkla müşterilerinin istediği kaliteye ve verime ulaşmış konumdadır.

Akbank Faiz Oranları

Akbank faiz oranları, vadeli şekilde para yatırmak isteyen veya Akbank bünyesinde kredi çekmek isteyen kişiler için çok önemli bir konudur. Bu yüzden de yatırım veya kredi işine girmeden önce, müşterilerin Akbank bünyesinde bir müşteri temsilcisi veya müşteri hizmetleri departmanı yetkilisi ile görüşülmesi gerekir. Akbank ihtiyaç kredilerinde faiz oranı %2,28 olarak belirlenmiştir. Genel olarak faiz oranı, aslında müşterilerin kredi notuna, gelirlerine ve finansal geçmişlerine göre farklılık gösterebilecektir. Aynı zamanda kefil bulan müşteriler, Akbank bünyesinde daha yüklü ve daha az maliyetli kredilerden faydalanma imkanına sahip olacaktır. Akbank üzerinden yatırım yapmak ve vadeli hesapta para kazanmak isteyen Akbank müşterilerinin sahip olacakları faiz oranı 32 günde %17 olarak belirlenmiştir. Özellikle yatırım yapılacak olan paranın artması ve müşterinin Akbank üzerinde güven yaratması, faiz oranlarının daha da düşmesine olanak sağlamaktadır.

Akbank Satılık Araçlar

Araç sahibi olmak, son yıllarda artık zorunlu bir ihtiyaç olarak bilinmektedir. Bu yüzden de genel olarak bankalar, icra ve haciz yoluyla elde ettikleri araçları belirli süreler aralığında satarlar. Bu satış esnasında açık arttırma usulü kullanılır ve en çok parayı veren müşteri, araç sahibi olur. Akbank satılık araçlar, bu yüzden resmi site üzerinden rahatlıkla satın alınabilir ve kullanıma hazır şekilde ruhsatı düzenlenebilir.