1995 yılından bu yana yalnız olarak sürdürdüğü yaşamı evinde çıkan yangın ile tamamen alt üst oldu. Karademir’in Hüseyni baba mahallesi, Şarlak mevkinde bulunan evi 08 08 2017 tarihinde  elektrik  tesisatından kaynaklanan yangında tamamen kül oldu.

Hanife teyzenin sesini Gördesliler Derneği duydu.

Evinde bütün eşyaları telef olan yaşlı kadına Akhisar’da bulunan Gördesliler  Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği destek oldu. Evinin oturma grubu ve beyaz eşyaları ile halılarını  temin eden ve eve kadar getiren dernek üyelerinin ilgisinden duygulanan Hanife teyze göz yaşlarına hakim olamadı.

2016 yılının Kasım ayında faaliyete geçtiklerini ve yeni bir dernek olduklarını, dernek binalarının 29 gün önce aktif olduğunu belirten Akhisar  ‘’Gördesliler  Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadir German’’ Dernek olarak ilk faaliyetimizde Hanefi Teyzemizin yüzünü güldürelim istedik. Yangın sebebiyle evinin 3 göz odası ve mutfağı eşyaları ile yok olmuştu. Eşyası olmadan Gördes’te bir eve kiraya çıkmak zorunda kalan teyzemizin, evinin ihtiyaçlarını alıp kendisine teslim ettik. Şimdilik ihtiyacı olan  1 adet çamaşır makinası, 1 adet buzdolabı,  1 adet tv, 2 adet koltuk,  1 adet fırın, 1 adet set üstü ocak, 1 adet baza,  1 halı, 1  perde tarafımızca kendisine ulaştırıldı. Bu  yardım çalışlarımız devam edecek. Amacımız hem hemşehrilerimiz arasında, hem de toplumda birliğin beraberliğin tesis edilmesi adına güzel faaliyetlerde bulunmak, Kimsesizlerin ve mazlumların sesi ve çaresi olmaktır.’’ dedi.

1948 doğumlu ve 69 yaşında olduğunu belirten Hanife Karademir’’ Eşim 1995 te vefat etti. Evimde elektriğe kavuşalı 4 yıl olmuştu, Allah’tan bu dert başımıza geldi. Takdir Allah’ındır, yardımlarınız dolayısı ile çok teşekkür ediyorum. Sizler sahip çıktınız Allah’ta sizlerden razı olsun’’ dedi.