Tesettür Giyim Çeşitleri
Tesettür giyim konusunda en güzel elbise modellerine sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Birbirinden iddialı ve oldukça şık modeller Elbise.com farkıyla karşınıza gelir. Kadınların en çok tercih ettiği elbise modellerine yine sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Sitemizde sadece tesettür elbise bulunmaz. Elbise dışında da pek çok tesettür giyim modeli vardır. Tek yapmanız gereken   siteyi ziyaret et linkini tıklamaktır. Bu sayede pek çok abiyeelbise çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Tesettür Tulum Modelleri

Abiye elbise modellerinin yanında, çok zengin başka modeller de vardır. Tesettürde hanımların çok tercih ettiği modellerden biri de tulumlardır. Tulumlar geniş İspanyol paça tulumlarıdır. İlk başta elbise görünümü verir. Ancak oldukça rahattır. Bu nedenle kadınlar tarafında çok fazla kullanımı yaygındır. Bu yılın rengi mavidir. Bu etki tulumlarda da kendini gösterir. Tulumlara baktığımız zaman mavi ve geniş modellerden oluştuğunu görüyoruz. Genellikle düz bir renk tercihe dilen tulumlar, yine düz bir renk tesettür ile tamamlanır. Genellikle koyu renk tulumlara siyah tesettür, açık renk tulumlara ise beyaz renk tesettür eşlik eder. Ayrıca tulumlara kemer koymak da görüntü açısından oldukça önemlidir.

Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?
Tesettür elbiselerde günlük kullanım için daha çok desenli elbiseler ön plana çıkar. Yazın gelmesiyle beraber, hanımlar kıyafetlerinde de bunu yansıtır. Özellikle çiçek desenli elbiselere ise sade tesettürler eşlik eder. Böylece elbisedeki canlılık tesettür ile dengelenmiş olur. Bu yıl karışık desenlerde oldukça modadır. Özellikle siyah kumaş üzerinde tercih edilen bu desenler, hanımlara çok yakışır. Günlük elbiselere gelen bu canlılık abiyelerde de kendini gösterir.  Abiyelerde özellikle pembenin tonları olan fuşya ve pudra pembesi ön plandadır. Çan şeklinde inen elbiseler, kemer yardımıyla hareketlendirilir. Ayrıca bu şekilde elbiseye de iki parça havası katılmış olur. Bu yıl kadınların bir başka tercihi de baştan aşağı aynı rengi kullanmaktır. Böylece tam anlamıyla zarif bir görüntüye ulaşırlar. Bu nedenle tesettürü de elbise ile aynı tonlarda seçmeye özen gösterirler. Tüm bu modelleri; hiç yorulmadan sitemiz aracılığı ile alabilirsiniz.