Her insanın hayatında bir şekilde yer eden pastaneler günümüzde oldukça geniş kapsamlı bir şekilde hizmet veriyor. Pastane denildiğinde ilk akla gelen şey lezzetli yaş pastalar ve tatlılar olsa da yeni nesil pastane konseptinde menüler oldukça genişlerken hizmet kalitesi de olabildiğince artıyor. Ankara’nın köklü pastaneleri bu değişime başarılı bir şekilde ayak uydurarak elde etmiş oldukları prestiji yeni konseptlerinde de devam ettiriyor. Pastane konsepti kahvaltıdan ızgara yemeklere, pizzalardan kumpire kadar pek çok yeni lezzetle genişlese de başarılı bir pastanenin hala dillere destan tatlılar üretmesi gerekiyor. Ankara’nın köklü ve prestijli pastaneleri tatlı ya da tuzlu pasta ihtiyaçlarınızı başarılı bir şekilde karşılıyor.

Liva

36 yıl süren ekmekçilik tecrübesinin sonunda1993 yılında kurulan Liva Pastanesi kendine has tarifleri ile dikkat çekiyor. Özel tarifleri oldukça popüler olan pastane Ankara’da 16 şubesi ile hizmet veriyor. Başarılı bir pastane olduktan sonra pasta fabrikası ve satış mağazası konseptlerini hayata geçiren Liva sunduğu her konsept ile büyük beğeni topluyor. Tasarım pasta, yaş pasta, kurabiye, tatlı ve tuzlu pasta, sütlü tatlılar ve şerbetli tatlılar pastanenin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor.

Fırıncı Orhan

Ürünlerinin tazeliği dillere destan olan Fırıncı Orhan sunduğu her ürünün taze olmasına özen gösteren işletmeler arasında yer alıyor. Ekmek üreticiliği ile başlayan macera lezzetli tatlıların üretimi ile son bulurken işletmenin Ankara’da 13 şubesi bulunuyor. Kurabiyeleri ve tuzlu atıştırmalıkları oldukça popüler olan mekanın sunduğu lezzetlerde doğal ürünler kullanması da beğeni topluyor.

Biscotti Mia

Ev ortamında gurme kalitesi sunan Biscotti Mia Ankara’nın en çok tercih edilen pastanelerinden birisi olarak öne çıkıyor. Ev yapımı lezzetleri ile dikkat çeken işletme samimi ortamı ile en keyifli sohbetlere ev sahipliği yapıyor.

Oskar Pastanesi

İştah açıcı ve geniş menüsü ile Ankara’nın popüler pastaneleri arasında yer alan Oskar Pastanesi 7 şubesi ile hizmet veriyor. Uzun yıllardır prestijli bir şekilde kalitesini koruyan işletme yemek menüsü ile de başarılı lezzetler sunuyor. İnsanın iştahını açan tatlı ve tuzlu atıştırmalıkları, leziz yaş pastaları ve günün her öğününe uygun menüsü ile mekan Ankara’nın başarılı pastaneleri arasında yer alıyor.

Funda Pastanesi

Funda Pastanesi fıstıklı kirpi pastası, adisababa ve çikolatalı ıslak kekleri ile beğeni topluyor. Her zaman taze ürünleri ile dikkat çeken pastanenin geniş menüsü her zaman ihtiyaçlara cevap veriyor. Ankara’nın popüler pastaneleri arasında yer alan pastane 4 şubesi ile hizmet veriyor.

Patile

Sakin ve samimi ortamı ile bilinen Patile, sütlü tatlıları ile ünlü. Lezzet konusunda oldukça geniş ve başarılı bir menüye sahip olan pastanenin kahvaltısı da oldukça beğeniliyor. Taze ve leziz ürünleri ile bilinen pastanenin 2 şubesi bulunuyor.