Haber Merkezi

 

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü 30 Eylül 2012 Pazar günü trekking hocaları İsmet Uçar ve Dilara Taşköprü eşliğinde ilk trekking organizasyonlarını Muştullar Köyü Parkurunda gerçekleştirdiler.


‘’Zinde bir yaşam için adımlarımızı doğaya taşıyoruz’’ sloganıyla yola çıkan Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü sabah 07.00’de Akhisar Belediyesi önünden hareket ederek trekkingin yapılacağı parkura ulaştılar. Trekking öncesinde Akhisar Belediyesi tarafından hazırlanan çanta, su, havlu ve şapka katılımcılara dağıtıldı. Doğa ile içiçe muhteşem bir havada gerçekleştirilen 15 km’lik trekkingin ardında Muştullar Köyü sakinleri tarafından katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı.


İlerleyen saatlerde Muştullar Köyü Hayırına katılan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak Zinde Yaşam Kulübü katılımcılarıyla sohbet edip günün anısına fotoğraf çekildiler. Organizasyona katılan Akhisarlılar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya teşekkür ederek böyle bir etkinlikte bulunmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.


Organizasyon sorumlusu Dilara Taşköprü ise 2nci trekking organizasyonunun bu hafta sonu düzenleneceğini, ayrıntılı bilgililerin http://www.akhisar.bel.tr/ZINDE-BIR-YASAM-A-ADIM-ADIM_c_1_d_48.htm de yayınlanacağını söyledi.