Teknotarım 9’uncu Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na; tarımsal alanda makine ve ekipman üretimi yapan 132 firma katıldı. 

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, birlik başkanları ile çiftçiler katıldı.

 Akhisar Ziraat Odası 5 Kasım - 8 Kasım 2015 tarihleri arasında açık olan Teknotarım 9’uncu Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına 3 gün boyunca, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Akhisar Ziraat Odası personeli, Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ve çiftçilerimizle katılım sağlandı.

Teknotarım 9’uncu Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına, Manisa’ya gidiş dönüşümüzü sağlayan  Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’ ye Akhisar  Ziraat Odası Başkanlığı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.