Akhisarpress.com

 

Akhisar Ziraat Odası olarak daima çiftçinin ve üreticinin yanında olmaya, isteklerini yerine getirmeye çalışan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa Zirai alet ve Ekipman dağıtımına kaldığı yerden devam ediyor.


Zirai alet ve Ekipman desteğinde sınır tanımayan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa`, Kabaağaçkıran, Pınarcık, Dingiller, Arabacıbozköy, Çanakçı, İsaca, Evkafteke ve Sarnıç köyü muhtarlarının istekleri üzerine köy halkının ve üreticinin ihtiyacı olan Zirai alet ve ekipmanlarına kavuştular.


Ziraat Odası tarafından Arabacıbozköy, Çanakçı, İsaca, Evkafteke, Sarnıç köylerine 1 adet Tesviye Küreği Pınarcık ve Dingiller köylerine 2,5 ton tek dingil 2 teker damperli geriye devirmeli römork ve Kabaağaçkıran köyüne de tek pistonlu traktör arka yükleyici (kepçe) hibe edilmiştir.

 Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA köylere hibe edilen zirai alet ve ekipmanların köy halkına ve çiftçilerimize hayırlı olmasını, bereketli ürünler kazanmalarını diledi.


Kabaağaçkıran Köyü Muhtarı Ahmet Gündüz, Pınarcık Köyü Muhtarı Ahmet Demiröz, Dingiller Köyü Muhtarı Erdoğan Demirel, Arabacıbozköy Muhtarı Ali Kuşçu, Çanakçı Köyü Muhtarı Fevzi Adıgüzel, İsaca Köyü Muhtarı Mustafa Acar, Evkafteke Köyü Muhtarı Cavit Palavuz ve Sarnıç Köyü Muhtarı İbrahim AĞARLI Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ‘ ya yapılan desteklerden dolayı teşekkürlerini sundular.


Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte köy muhtarlarına köylerinde ortak kullanım için Ziraat Odası adına hibe edilen zirai alet ve ekipmanları teslim ettiler.