Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı toplamda Akhisarlı üreticiye 6 bin zeytin kasası dağıtarak desteğini sürdürdü. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilere destek vermeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Akhisar’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımıyla dağıtılan 1176 zeytin kasasının ardından 4824 kasa dağıtarak üreticiye desteğini sürdürdü. Akhisar Hal’inde düzenlenen dağıtım törenine Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, Sağlık İşleri Daire Başkanı F. Gözde Koç, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ve çiftçiler katıldı.

‘Çiftçimizin Yanındayız’

Zeytin ve zeytinyağında kalite kaybını önlemek amacıyla çiftçiye başladığı zeytin kasası dağıtımı yapıldığına dikkat çeken Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Sayın Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyorum. Bir şehrin yeniden imar edilmesiyle değil dar gelirli çiftçilerimizin de yanında oluyoruz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde çiftçilerimize katkı sağlıyoruz. Sadece zeytin kasası değil sulama göletleri, ceviz  fidanları, seracılık gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Başkanımız Cengiz Ergün’ün de ilk olarak dağıttığı 1176 zeytin kasasının devamı olarak 4824 zeytin kasasını şimdi dağıtıyoruz. Toplamda Akhisar ilçesinde 6 bin adet zeytin kasası dağıtarak çiftçimizin bütçesine katkı sağlamış olacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

‘Hayırlı Olsun’

Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ise, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın bir projesidir. Üreticilerimize sağladığımız destekle zeytin ve zeytinyağında kalite kaybının önüne geçeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.