Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmeti Kapsamında Akhisar Ziraat Odası toplantı salonunda Akhisar Ziraat Odası Ziraat Yüksek Mühendisi Derya CANSOY tarafından bitki koruma ürünlerinin uygulanmaya hazırlanması ve uygulanmaya hazırlanması sırasında dikkat edilecek hususlar konulu çiftçi toplantısı düzenledi.

Akhisar Ziraat Odası Tarım Danışmanı Aytekin DEĞİRMENCİ T.C Gıda ve Tarım Bakanlığı tarafından çiftçilerimizin yararlanabileceği devlet desteklemelerinden bahsederek üreticilerimizi bilgilendirdi. Çiftçi mektupları ve sirküler mektuplar dağıtıldı. Tarım danışmanlarımız tarafından üreticilerimizin soruları cevaplandırıldı. Ayrıca toplantı salonunda Bordo Bulamacı ve Toprak Tahlili konularında video gösterimleri yapılarak çiftçilerimiz bilgilendirildi.Üreticilerimizle birlikte Sındırgı İlçe Tarım Müdürlüğü ve Sındırgı Ziraat Odası personeli olan ziraat mühendisleri de toplantıya katıldılar.

Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKBUĞA ‘’Akhisar Ziraat Odası binamızda çiftçi toplantılarını düzenleyerek üreticilerimizi bilgilendirmeye ve onlara yönlendirmeye devam edeceğiz’’ dedi. Akhisar Ziraat Odası olarak Tarım Danışmanlarımızla birlikte üreticilerimizin arazilerinde üretim başlangıcından, ürünlerinin pazarlanma aşamasına kadar yanında olmaya devam edeceğiz.