Büyükşehir Yasası kapsamında değişikliğe giden Çiftçi Malları Koruma heyeti yenilendi. Akhisar Çiftçi Koruma Yönetim ve Murakebe Heyeti seçimi Akhisar Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı.


Beldelerinde merkeze bağlandığı seçime başkanlığı Belediye Başkanı Salih Hızlı ve seçim kurulunda Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Belediye Yazı İşleri Müdürü Mustafa Ali Erpalabıyık ve Yazı İşleri Personeli Süreyya Dabak bulundu. 78 Üyeden toplam 55 üye seçime katılarak oy kullandı.

Tek Liste ile gidilen seçim yönetim kurulu asil üyeliklerinde Öner Güllüoğlu, Cem Doğan, Nihat Özükırmızı, Orhan Opçin ve Musyafa Kındıroğlu yer alırken yedek üyeliklerde ise Turan Candur, Zekeriya Çimen, Haşim Adak, Engin Şen ve Şevket Er yer aldı.

Murakabe heyetinin asil üyeliklerinde ise Saim Baltacıoğlu, Şehabettin İnal, Ali Yaşbudak, Niyazi Fatih Turan ve Hüseyin Mastan yer alırken yedek üyeliklerinde ise Mehmet Tumrul, Haşim Adak, Resul Yurt, Mehmet Özhan ve Şaban Çamkıran yer aldı.

Saat 15.00’de başlayan seçim saat 15.50’de son buldu ve oylar açılmaya başlandı. Açılan oylar sonucunda Yönetim kurulu üyesi Öner Güllüoğlu 54 oy alırken diğer üyelerin tamamı ise 55 oy aldı. Edinilen bilgiye göre ise önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantısının yapılıp yönetim kurulu başkanının seçimi yapılacağı bildirildi.