Akhisarpress.com

 

Manisa Veteranlar ile Akhisar Veteranlar futbol takımları arasında oynanan dostluk maçında dostluk kazandı. 


Akhisar Karabulut Spor Tesislerinde saat 17.30’da başlayan maç öncesi,  Manisa Veteranlar takımına iki takımın formasından oluşan formayı hediye eden Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz; “Manisa ile Akhisar takımları arasında süregelen dostluğun pekiştirilmesi adına oluşturduğumuz bu forma ile sporda daima dostluğun kazanmasını istediğimizi vurgulamak istedik.” Dedi


Manisaspor Futbolcular Derneği başkanı Bülent Hasgönüllü, yıllarca kız alır gibi birbirimizden futbolcu alıp verdik. Manisaspor ve Akhisarspor ve hatta diğer ilçe takımları arasında bahis konusu yapılacak bir mesele yoktur. Bir tek şey varsa o da bizim kardeşliğimiz ve dostluğumuzdur. Manisa’nın 41 çeşit baharattan yapılmış mesir macunundan getirdim sizlere ikram için onun içine kırk ikinci baharat olarak dostluğu da biz katalım.” Dedi.

Ercan Soylu’nun orta hakemliği yaptığı karşılaşmanın yan hakemlerini Zeynel-Mehmet Öztürk kardeşler yaptı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle renklenirken, profesyonelliğin kazandırdığı tecrübe dostlukla birleşince karşılaşma içinde spor adına güzel hareketlerin yanında dostane sarılmalar ön plana çıktı.

Manisa Veteran Takımı Bülent Yelkenci, Muzaffer Etçil, Fevzi Türeli,Bülent Hasgönüllü, Şeref Karahan, Metin taşkın, İzzet Karasu, Serol emlek, Cengiz Elbilir, Kelkof Necati, Ali Kaymaz, Ünal Taşçı, Erdem Baltacı, Ergün Kapucu, Turgay, Gümüşdere, Ercan Ceylan, Mustafa Dal, Ergün Kantarcı’dan oluştu.


Akhisar Veteran Takımı;  Şentürk, Ogün,Engin,Emin,Nazif, Selçuk,Kâni,Ercan,Bircan, Selçuk, İlkay, Yakup,Şeref,Recep,Engin Erşahin, Şahin, İlker, Ali Kuloğlu, Demirali’den oluştu.


Maç 4-3 Akhisarlı Vetaranların üstünlüğü ile sona ererken, Taraflar Akşam yemeğini Gürlüoğlu'nda hep birlikte yedi.