Akhisarpress.com - Akhisar Mas Terler Derneği Veteranlar futbol takamı ile Salihli Veteranlar takımlarının dostluk maçını ev sahibi Akhisar takımı 7-3 kazandı.

Akhisar Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içinde bulunan Kovalık futbol sahasında yapılan müsabaka tam bir dostluk havası içinde geçti. Ev sahibi Akhisar’ın gollerini Ercan (2), Şakir (3), Büyük Engin ve Demir Ali atarken, konuk Salihli takımının gollerini de Cem (2) Fikret attılar. Maç sonrası birbirlerini tebrik eden iki takımın oyuncuları birlikte hatıra resmi çektirdiler.

Akhisar Mas Terler Derneği başkanı eski futbolcu Adem Vardar, “Yıllar önce top oynadığımız, fakat sık sık görüşme imkanı bulamadığımız futbolcu arkadaşlarımızı hem görme imkanı buluyoruz. Hem spor yapıyoruz. Hem de eski günleri hatırlıyoruz. Biz Akhisar Veteranlar takımı olarak zaman zaman turnuvalara katılıyoruz. Çok sıcak dostluklar kuruyoruz. Komşumuz Salihli’li eski futbolcu arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Daha sık sık bir araya gelmek için kararlar aldık. Bu kaynaşmalar son yıllarda artan olumsuz tribün olaylarını da azaltacağına inanıyoruz.” dedi.