Akhisarpress.com - Akhisar’da kutlanan 24. vergi haftası nedeni ile Akhisar Vergi Dairesi Ligde Kalma Mücadelesi veren Akhisarspor’u ziyaret etti.

Hafta Sonu konuk edeceği Elazığspor maçı öncesi moral ziyaretinde bulunduklarını belirten Akhisar Vergi Dairesi Müdüdürü Hasan Anamas, “Bildiğiniz üzere içinde bulunduğumuz hafta 25 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında kutlamakta olduğumuz vergi haftasıdır. Bu neden ile çeşitli etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugünde Akhisar Belediyespor takımımızı ziyaret ettik. Öncelikle bizleri antrenmanlarına bu yoğun zamanda kabul ettikleri için başta kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’na teşekkür ederiz. Önümüzde çok yoğun ve öneminin çok büyük olduğuna inandığımız Elazığspor maçı var, bu maçı kazanacağımıza biz yürekten inanıyoruz ve bu ligin de kalıcı takımı olacağına inanıyoruz. Tüm takıma gönülden başarılar diliyoruz.”dedi.

Akhisar Vergi dairesi mensuplarını Külüp yöneticileri ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu karşıladı. Antrenman öncesi gerçekleştirilen ziyarette futbolculara Baklava ikram edildi. Ziyaretten ötürü Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu vergi dairesi müdürü Anamas’a zor günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür edip vergi haftalarını kutladı.