Yeni sezon çalışmalarına kendi tesislerinde başlayan, transferde aceleci olmayan Akhisar Belediyespor, Vaz Te’den dönüş olmayınca alternatif santrafor arayışını sürdürürken, geçtiğimiz sezon kiralık oynayan büyük ölçüde anlaştıkları Miguel Lopes’den haber bekliyor.

Her takım  geçtiğimiz sezon kiralık olarak ve güvenilir bahis siteleri rdikleri oyuncuları ile birlikte sezon açılışlarını yaptıklarını, ligin başlamasına 5 hafta, transferinde sonuna 7 hafta gibi uzun bir zaman olduğunu söyleyen Akhisar Belediyespor Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Başarı bir ekibimizle ile ligi 7. Bitirdik.  İyi uyumlu bir oyuncu kadromuz var. Sözleşmesi biten Vaz-Te’ye  teklifimizi yaptık. Tabii ki dönüşü olmayacağı hesabını da yaparak onun yerine alternatif oyuncular ile temasımız sürüyor. Onların arasında geçtiğimiz sezon Eskişehir’de başarılı maçlar çıkaran  Ofoedu’da var. Kendisi ile büyük ölçüde anlaştığımız Lopes’i kiralık olarak değil kendi oyuncumuz olarak kadromuza dahil etmek istiyoruz.

Miguel Lopes takımı ile görüşmelerini bitirdiği an Akhisar’a gelecek. Başkanımızın  bir gün önce yaptığı açıklamada söylediği gibi hiç acele etmeden, biri kanat, birin santrafor biride ön libero oyuncu alacağız. Sezon başı çalışmalar teknik ekip yönetiminde sürerken, biz yöneticilerde ince eleyip sık dokuyarak, transfer görüşmelerimizi sürdürüyoruz. 5 sezonu arkada bıraktık. Rüştümüzü ispat ettik.  Amacımız  bu başarımızın üstüne koyarak devam ettirmektir.”