Akhisarpress.com - Türkiye Futbol antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa şubesi Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve ekibine başarılarından dolayı plaket verdiler.

Gaziantep deplasman maçının ilk çalışması öncesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde TÜFAD Manisa Şubesi yönetimini Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları Yıldırım Uran, Fuat Buruk, Metin Mert, Mahir Çeneli ve Kondisyoner Serkan Salman karşıladılar. TÜFAD Manisa Şubesi başkanı Tekin Tatlıcıoğlu; II. Başkan eski milli kaleci Aydoğan Tümay, Genel Sekreter Mehmet Dadal, üyeleremiz Metin Taşkın, Adnan Görgül, Sadettin Dülger ve Süleyman Özkaraman ile tebrike ve ziyarete geldiklerini belirterek, “Ege bölgemizin yüz akı olan Akhisar Belediyespor’un başarılarında siz teknik ekin üstün gayretlerini, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şubesi yönetim olarak candan kutluyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Manisa’mıza ve Ege bölgemizdeki diğer kulüplere örnek olmanız dileğiyle sizlere birer anı plakete vermek istiyoruz.” dedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’da, “Sizlere çok sevindirdiniz. Akhisar Belediyespor’un başarısında bizim yanımızda başta Başkanımız ve yönetim kurulunun, özverili futbolcu kardeşlerimin ve özellikle vefakar, yağmur çamur demeden iç saha maçlarımızda en az 100 kilometre yaparak bizleri destekleyen taraftarlarımızın da büyük payı var. Ben ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi. TÜFAD Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Hamza Hamzaoğlu’na, Yıldırım Uran’a Metin Mert’e, Fuat Buruk’a Serkan Salman’a özel hazırlanmış plaketleri verdiler. Akhisar Belediyespor Alt Yapı Koordinatörü İsa Turan Akhisar’da olmadığı için onun plaketini de Hamza Hamzaoğlu aldı.