Akhisarpress.com - Akhisar Belediyesi Taekwando takımı 2013 yılı Mayıs ayı Kuşak sınavını gerçekleştirdi.

32 sporcunun katıldığı kuşak sınavı Akhisar Belediyesi Kapalı spor salonunda, Akhsisar Diş Hastanesi Başhekimi Hüseyin Tavlı, Akhisar Belediyespor Kulübü Taekwando takım Antrenörü Hüseyin Yüksel ve Bölgesel Hakem Teberrüş Topaktaş huzurunda yapıldı.

Kuşak sınavı öncesi konuşma yapan Kulüp Antrenörü Hüseyin Yüksel, Temmuz ayında İzmir’de yapılacak olan 1. Dan ve 2. Dan sınavlarına Akhisar Belediyespor kulübünden 6 oyuncunun katılacağını bildirdi.

Yüksel konuşmasının devamında kulüp olarak başarılarını açıkladı. “ 2013 Yılı Temmuz ayında Bulgaristanda yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatlarına katılacak olan milli takım seçmesini kazanan İbrahim Atamer ocak ayından buyana Ankarada milli takım kampında olimpiyatlara hazırlanmaktadır. Sinopta yapılan Minikler Türkiye Poomse şampiyonasına katılan Sporcumuz Perihan Akkuzu ilk kez katılmasına rağmen Türkiye 3. sü olmuştur.Marmariste yapılan Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasına katılan Kulüp Sporcumuz Talha Yüksel 4 maç yaparak İlk sekiz maçında yenildiği için 5-6 Haziranda Mersinde yapılacak olan Gençler Avrupa şampiyonası için Milli takım seçmelerine katılmayı hak kazanmıştır. 2013 yılında yapılacak olan Yıldızlar Avrupa şampiyonası için Haziran ayında yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonası için yıldız sporcularımız ayrıca Minikler Türkiye Taekwondo şampiyonası içinde Minik sporcularımız haftanın yedi günü yoğun Antreman programıyla hazırlanmaktadırlar.” Dedi. Konuşmanın ardından başlayan kuşak sınavında, sınava katılan 32 sporcu da sınavı başarı ile geçti.