Süper ligin 2.haftasında Akhisar Belediyespor Balıkesir’de konuk ettiği Mersin idmanyurdu’nu maçın 2. Yarısında 2 gol atarak ilk 3 puanını aldı.

Hafta içinde özellikle ofansif yönden güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini, müsabaka boyunca gördüklerini söyleyen Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, “Her iki ekipte çok iyi mücadele ettiler. Geçtiğimiz sezondan beraber oynayan oyunculardan oluşan bir ekiple karşılaştık. Tedbirlerimizi ona göre aldık. Zaman zaman organizasyon eksikliğini hissetmemize rağmen  mücadele ve takım savunmasında başarılı olduğumuz dakikalar çoktu. Ayrıca bizimde  kulübede önemli oyuncularımız vardı. Sakatlık ve geç transfer nedeniyle tam hazır değillerdi. Ama  maçın ikinci yarısında farklılığımızı  gösterdik. Önemli pozisyonlara girdik. Çok değerli bir galibiyet aldık. İki maçta 4 puan önemli. Oyuncularımı kutluyorum. Mersin’de gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.

Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Trabzon maçı var. Bu müsabakadan sonra  Milli maçlar nedeniyle verilen arayı çok iyi değerlendirerek, tüm takım olarak hazır hale geleceğimize inanıyorum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız.” Dedi.