Akhisar Belediyespor’un  3 kalecisi  Emrah Tuncer, Milan Lukaç ve Bora Körk, adeta 3 kardeşi gibi çalışmalarını kaleci antrenörü Fevzi Layiç yönetiminde disiplin içinde sürdürüyorlar. Oğuz Dağlaroğlu’nun takımdan ayrılıp Adana Demirspor’a gitmesinden sonra geçtiğimiz sezonda görev yapan  Emrah Tuncer,, “Kim maçlarda kalede olursa olsun bizim tek amacımız var; Akhisar kalesini  gole kapamaktır” dedi.

Lukaç’ın Emrah’ın ve Bora’nın  yetenekli ve çalışkan oyuncular olduğunu söyleyen kaleci antrenörü Fevzi Layiç, “Biz hocaları en fazla sevindiren arkadaşlıkları ve karşılıklı sevgi ve saygılarıdır. Çünkü  takım 11 kişinin içinde bir tek kaleci var. Rekabet içinde fakat birbirlerine gösterdikleri sevgi ile çalışmaları çok önemli.  Her 3 kalecimiz de özel yeteneklere sahipler. Disiplin ve hırslı çalışmaları kendilerinin önümüzdeki yıllarda çok daha önemli yerlere geleceklerini gösteriyor.” Dedi.

Balıkesir’de ligin 2. Haftasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor’da  Buruno ve Lualua’nın sakatlıklarının geçmesi, Hugo  Rodallega’nın yapılan taktik çalışmalarında gösterdiği performans teknik ekibi sevindirdi.