Akhisarpress.com - Akhisarspor Taraftarlar Derneği Akhisarpspor Yönetiminden bilet fiyatlarının düşürülmesini talep etti.

Bugün Dernek binasında Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu’nun bir araya gelerek yaptığı basın açıklamasında bilet fiyatlarının çok yüksek olduğu ve yönetimin fiyatlarda indirime gitmesi gerektiği belirtildi.

Kurul adına basın açıklamasını Dernek Başkanı Nihat Uz yaptı. Uz Konuşmasında , ”2012 Ekim ayında yapmış olduğumuz "eleştiri, Sabır ve İstikrar" konulu basın açıklaması ile "Panik olmaya gerek yok. Sürekli puan kaybetmeyeceğiz. Bütün Akhisar'lıları ve Akhisarsporluyum diyenleri Akhisar Belediyespor Yönetimini, Teknik Heyetini ve Fubolcularımızı desteklemeye, bu zor günlerde birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini göstermeye davet ediyoruz. Biz Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak Yönetim ve Hamza Hocamız önderliğinde Teknik heyet tarafından oluşturulan bu kadroya inanıyor ve güveniyoruz." demiştik. Sezon öncesi küme düşmenin bir numaralı adayı olarak gösterilirken, takımımız devre arası yapılan takviyeler ile güçlenmiş ve oyununu geliştirerek futbol otoritelerinin övgüsüne mazhar olmuştur. Medya takımımıza son sıralarda olmasına rağmen takım oyunu ve direnişinden dolayı artık sempati ile bakmaya başlamıştır. Hatta "Trt Spikeri: Öyle bir şey inşa. olmaz ama eğer Akhisar küme düşerse, evindeki son maça gidip ellerim patlayıncaya kadar o yürekli takımı alkışlamak istiyorum." diyebilmiştir. Hayatta olduğu gibi futbol takımlarında da inişler çıkışlar olabilmektedir. Son dönemde güzel oyunumuzu gollerle süsleyerek puan ve puanlar almaya başlayan takımımız puan tablosunda yukarılara doğru çıkmaktadır. Artık her maç final havasındadır. Ligde kalmak için daha kazanmamız gereken maçlar vardır. Bu yüzden Yönetim, Hamza hocam önderliğinde Teknik Heyet ve Futbolculara 12.nci adam olarak desteğimizi taraftar olarak devam ettirmemiz önemlidir. Malum nedenlerden dolayı şehrimizde stadımız federasyon tarafından yeterli görülmediği için maçlarımızı Manisa'da oynamaktayız. Maçlara ücretsiz kaldırılan araçlarla veya kişisel araçlarla gidilmektedir. Araçların ücretsiz gitmesine rağmen stadın dolmaması, boşlukların çok olması üzerine yaptığımız kamuoyu araştırması sonucunda iki şey ön plana çıkmaktadır. Birincisi bilet ücretleri, ikincisi stadımızın şehrimizde olmayışından dolayı maç saatleri. Eğer stadımız olsaydı inanıyoruz ki puan sıralamasındaki yerimiz daha da yukarılarda olacaktı, şehrimiz ve şehir esnafımız bundan olumlu bir şekilde yararlanacaktı. Stadımızın olmaması bize her yer deplasman havası dezavantaj, ancak burada yapılacak bir durum daha vardır ki Akhisar Belediyespor Yönetiminden bu konuda anlayış bekliyoruz. Bugünden sonra inandığımız hedefe iyi günde, kötü günde taraftar - teknik heyetimiz ile takımımız yan yana, omuz omuza birlik olarak mutlu sona ulaşmak üzere, lig sonuna kadar fikstür gereği Futbol Takımızın (Manisa'da) içeride oynayacağı maçların bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürmelerini ve sabitlemelerini Akhisar halkı adına istiyoruz ve bekliyoruz. (Kadın ve çocukların ücretsiz olarak stada alınmasını talep ediyoruz.

Saygıdeğer yöneticilerimiz; Akhisarspor taraftarının en çok istediği şey şehrinin takımının başarılı olması ve maçları televizyondan değil de tribünden izlemektir. Bu konuda en kısa sürede beklentilerimizi karşılıyacağınızı ümit ediyoruz...

Saygıdeğer Akhisar'lılar, Akhisarspor'a gönül verenler; 2012 Kasım'ında yaptığımız basın açıklamasında belirttiğimiz gibi; 14 Mayıs 2012 Çaykur Rize maçı sonrası şampiyon olarak süper lige çıkan takımımız bizlere büyük mutluluklar yaşatarak Akhisar şehri için tarih yazmıştır. Bu güne kadar hizmeti geçen herkese gönül dolusu teşekkürü bir borç biliyoruz. Ege Bölgesinin süper ligde tek temsilcisiyiz. Yine tarih yazmanın eşiğindeyiz.Taraftar olmanın sorumluluk bilinci ile 02 Mart 2013 / Cumartesi görev zamanı I Takımımız için her maç finaldir... Elazığspor maçı 6 puanlık maçtır... Maç günü Stadyumda 18.000 taraftarımız maçta olmalı, stadyumda boşluklar olmamalıdır... Dosta düşmana, Akhisar'ın, Akhisar'lılığın ve taraftarlığın ne demek olduğunu gösterme zamanıdır... Giy Formanı, Tak Atkını, Al Yeşil Siyah Bayrağını Gel Stada...Tüm Tribünleri Yeşil Siyah Yapalım... Zaman sahada onuruyla mücadele edenlerle bütünleşme zamanı... Vakit alın teri dökenlerle bütünleşme vakti... Lige yeni başlıyormuşuz gibi; arkadaşını, eşini, dostunu, aileni de al gel... 90 dakika susmadan, skor ne olursa olsun takımını destekle... Tribün birlikteliği ve görsellik için sadece ve sadece "YEŞİL SİYAH" giyinmeye özen göster!

Unutma! Bugüne kadar kazanılmış ve kazanılacak bütün zaferlerde taraftar olarak senin de imzan var! Bu haberi okuyan herkesten ricamız sanal alemde birbirlerini uyarmalarını, paylaşmalarını, çevre il ve ilçelerde yaşayan herkesi 02 MART 2013 / Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan Elazığspor maçına davet etmelerini hatta takıma destek için seferberlik ilan etmelerini istiyoruz. Maç günü hava açık ve +12 derece civarı olacaktır. Saygıdeğer Akhisarlılar bu stat bugünlerde dolmayacaksa ne zaman dolacak. Bu maç için sloganımız; "SEN Yoksan bir kişi eksiğiz"

Ayrıca Türkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi'nde Zafer hocamız ve teknik heyeti önderliğinde mücadele eden 12 dev adama 02 Mart 2013 / Cumartesi Saat 15:00'de Akhisar Kapalı Spor Salonunda Gelişim Koleji ile yapacağı maçta başarılar diliyoruz....Ücretsiz olan bu maçı kaçırmamanızı, basketbolu seven herkesi destek vermeye ve maç sonuna kadar bu sevginizi göstermeye davet ediyoruz...” Diyerek gerekenin yapılmasını istediklerini belirtti.