Akhisar Belediyespor  bu hafta  hem iç hem dış transferde atağa geçiyor. Teknik Direktör  Cihat Arslan, ekibi  ile  başkan ve transfer komitesi  bu günden itibaren aralıksız  toplantılar ile  sorunları aşmaya çalışacaklar.

Güray’ın takımda kalmak istediğini, yönetim kuruluna bildirdiğini, Zokora’nın takımda kalıp kalmayacağının kararını bu hafta vereceklerini söyleyen teknik direktör Cihat Arslan, “ Özellikle  takımımızın iskeletini bozmadan  yapacağımız takviyeler için dış transfer görüşmelerimiz aralıksız sürüyor. Eskişehirspor’da sezon içinde  kadro dışı bırakılan ve  teknik direktör  Michael Skibbe tarafından yeni sezonda kadroda düşünmediği 24 yaşındaki  forvet oyuncusu Fildişi Sahili’li İbrahim Sisoko’yu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Kayseri Erciyes’te forma giyen 26 yaşındaki genç kaleci Gökhan  Değirmeci’de gündemimizde. 6 veya 7 dış transfer yapmayı planlıyoruz.  Balıkesirspor’lu hiçbir futbolcu ile görüşmüyoruz. İlgilenmiyoruz.” dedi.              

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, transfer komitesi üyeleri  basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, yönetim kurulu üyeleri Süleyman işçi, Harun Eryüksel ve Zekeriya Güneş , teknik direktör Cihat Arslan ve yardımcıları ile  bu günden itibaren  aralıksız dış ve iç transferler için toplantılar yaparak hafta sonuna kadar  önemli mesafe alacakları öğrenildi.