Referandum oy kullanma süresi bittikten sonra yapılan  Akhisar 1970 Masterler takımı ile  İzmir Agamemnon Masterler  takımı ile yapılan dostluk  maçının son 5 dakikasında sinirler gerilince konuk takım 4-3 öndeyken  hakem tarafından  maç sonlandırıldı.

1070 Masterler takımı başkanı İlkay Düztaş konuk Agamemnon takımı başkanı Nazmi Aygun’e çiçek vermesi her iki takımın birlikte resim çektirmesi ile Kovalık suni çim sahasında  başlayan müsabakada konuk takım çok daha derli toplu gözüktü. 

Devreyi  Hüseyin’in  penaltı ve Ziver’in 2 golü ile  Agamemnon takımı  3-0 önde bitirdi. İkinci yarının başında Engin’in golü ile  farkı 4’e çıkardı. Ev sahibi 1970 Masterler takımı küçük Ercan Bircan ve Önder’in golleri ile skoru 4-3’e getirdi. Son  Önder’in golünün ofsayt olduğu gerekçesi ile konuk takımı itirazları ve orta hakeme ile tartışmaları sonunda 2 kırmızı kart çıkınca sinirler iyice gerildi. 

Olayların daha da gerilmemesi için hakem maçın bitimine 5 dakika kala müsabakanın bitiş düdüğünü çaldı. Soyunma odalarına giren takımlar sahadan ayrılırken yinede dostluk mesajlarını verdiler.   (HA)