Akhisarpress.com (HABER MERKEZİ)

 

Spor Toto Süper Lig’in Ege Temsilcisi Akhisar Belediyespor’da forvet transferi hakkında spekülasyonlar devam ediyor. Şimdiye kadar kendi kadrosundan Sani ve Mert Kaytankaş’ı göndermeyen Akhisar, Orduspor’un golcüsü Bruno’yu bir yıllığına kiraladı. 


Yeni Asır’ın haberine göre, forvet hattına yapılması beklenen ve daha önce kulüp tarafından, defterinin kapandığı açıklanan Samsunspor’un golcüsü Zenke ve daha önce adı hiç transfer söylentilerine karışmayan, Çaykur Rizespor’dan Severin Bikoko  ile Akhisar Belediyespor’un prensipte anlaşmaya varıldığını, futbolcuların kulüpleri ile problemlerini çözmeleri beklendiği yazdı.


Akhisar Belediyespor’da Mehmet Batdal, Ali Zitouni, Spas Delev ve Adem Büyük isimleri üzerinde de durmuş ancak bu futbolcularla anlaşma sağlanamadığını belirten haberde, Bikoko’nun Akhisar Belediyespor’a daha önceden söz verdiğini ancak Beşiktaş’ında bu futbolcuyu transfer etmek istemesi işi zorlaştırdığı belirtildi.


Süper Lig’de ilk maçını deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacak olan Akhisar Belediyespor’da, yarın kamp programının ikinci etabı için Almanya’nın Badkohlgrup kentinde yolculuk var.