1970 Akhisar Master’ler takımı ile Diyarbakır Karması masterler takımının merhum Şehmuz Özer anısına yapılan dostluk maçında açılan “Hep Birlikte Türkiyeyiz” pankartı, seyircileri duygulandırdı ve alkışlandı.

Diyarbakır’dan Akhisar’a davet edilen  Masterler takımı ile yapılan dostluk açı öncesi, açılan Türk bayrağı önünde çekilen hatıra resimleri, karşılıklı verilen hediyeler ve plaketlerinin yanında  1970 Akhisar Masterler takımı kaptanı Emin Kökçü, Diyarbakır Karması takım kaptanı Şener Özdil’e, Akhisar Belediyespor forması da giyen, geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazası hayatını kaybeden, en son Amedspor forması giyen Şehmuz Özer’in Akhisar forması ile çekilen bir resmini hediye  etti.

Diyarbakır Karma Masterler takım  başkanı  Fırat Kasımoğlu, “Akhisar olmaktan çok mutluyuz. Arkadaşlarım ve Akhisarlı dostlarım gerçek dostluk örneği gösterdiler.” Akhisar 1970 Masterler başkanı  İlkay Düztaş; “Diyarbakırlı dostları Akhisar’dan görmekten çok mutluyuz. Türk bayrağı ve “Hep Birlikte Türkiyeyiz.”  Pankartı altında çektirdiğimiz resimler bütün ülkemize verilen bir mesaj niteliği taşıyor.” Dedi.

40 dakika oynan müsabakada ev sahibi  Akhisar 1970 Master takımı konuk Diyarbakır Karması Masterler  takımını Engin,Kemal (2),Ogün,Kani ve Hüseyin’in attığı gollere 6-1 yendi. Konuk ekibin tek golünü takım kaptanı Şener attı.