Akhisar Kadın Meclisi’nin Gölet’te organize ettiği gençlerle birlikte söyleşiye katılan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı stat ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Akhisar Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısında “Akhisar Stat inşaatının Gençlik Spor Bakanlığına devredilmesi” maddesi Büyükşehir’e devredilmesi maddesi ile birlikte komisyona gönderilmişti.

Komisyonda Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilmesi ile ilgili kararın çıktığını ifade eden Hızlı; “Stat inşaatını Gençlik Spor’a vereceğiz. Bundan sonrasını Gençlik Spor devam edecek. Geldiğimiz nokta itibariyle doğru bir karar oldu. Meclis kararının nasıl olacağı ile ilgili biraz önce buraya gelirken Genel Müdür ile görüştüm. Stadın bitme süresi en geç Ocak ayı, yer teslimleri kısa sürede yapılırsa maksimum 4 ay sürecek. Pazartesi günü olağanüstü meclis toplantısı yapacağız. Şuan 5.aydayız 6 dersek 10. İle 12 ay arasında stadın bitmesi teslimi söz konusu. Büyük bir aksilik olmazsa, en olumsuz şeyi Akhisarspor ikinci yarı maçlarını Akhisar’da oynamaya başlayacak. Bu verdiğimiz tüm sözlerden daha farklı bir söz. Şuanda bütün meclis iradesi siyasi parti gözetmeksizin destek verdiler. Sabah komisyonda bu kararı çıkardık. Pazartesi günü meclis kararına dönüştüreceğiz. Bununla birlikte bende Ankara’ya gideceğim ve yeni bir protokol imzalayacağım.” Dedi.