Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor da forma giyen ve bu sezon tekrardan 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Ricardo Vaz Te Özel Doğuş Hastanesi'nde sağlık kontrolüne girdi.

Özel Doğuş Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Atila Keskin nezaretinde yapılan sağlık kontrolünden tam not alan Vaz Te; ''Doğuş Hastanesi'nin göstermiş olduğu güler yüzlü ve sıcak hizmet görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Çalışan personelin titizliği ve kaliteli hizmetin bir arada sunulmasının sadece yaptığı işe ve bulunduğu civar halkına önem verdiğinin göstergesi olduğunu dile getiren Vaz Te, ''Bu yoğun ilgi ve kaliteli hizmet için tüm Doğuş Ailesine teşekkür ediyorum'' dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ulusoy ise yaptığı açıklamada;"Akhisar Belediyespor sadece Manisa'nın değil, Ege bölgesinin medarı iftiharı konumundadır. Böyle bir takıma destek vermek bizler için sevindirici bir olaydır. Biz kurum olarak bu şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet vermeyi ilke edindik, bu takımda bu şehir ile bütünleşmiş bir durumda. Akhisar halkı ve Akhisar Belediyespor oyuncularının beraber yürüdükleri bu başarı yolunda bizim desteklerimiz daima devam edecektir.'' dedi.