Manisa 19 Mayıs stadında lig maçlarında hiç mağlubiyet almayan Akhisar Belediyespor  Cumartesi günü  saat 13.30 da karşılaşacağı Bursaspor  hazırlıklarının  ikinci gününde  Cihat Arslan, Galatasaray’dan  takım arkadaşı ve kaptanı Bülent Korkmaz’ın annesinin dün yapılan cenaze töreninde dönüp  takımının başında  antrenmanda  hazır bulundu. Sakat ve cezalısı olmayan yeşil siyahlılarda  antrenmanda sadece izinli olan Hasan Kabze yoktu.

Ligin 11. Haftası sonunda 19 puanla 5 sırada olan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor ile  karşılaşacaklarını belirterek, “ Bu günü kadar sahamızda yaptığımız  lig maçlarında yenilmezliğimizi Bursaspor karşısında da sürdürmek için sahaya  çıkacağız. Hedefimiz galibiyet ve 3 puan. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması,  takım olma hüviyetini her maç daha ileriye götürmemiz, bir aile ortamının sağlanması bizim en büyük avantajımız.” Dedi.

2 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, antrenman öncesi  Akhisar Sevgi Çocukları Rehabilitasyon öğrencilerinden dört kişi  futbolculara  küçük kalelere geçirip şut attılar. Merkezin Sorumlusu Nuray Bayraktar ve öğretmenler ve 4 erkek öğrenci takımla hatıra resmi çektirdiler. Merkezin 2 aralık gecesi düzenledikleri etkinliğin davetiyesini Cihat Arslan’a, getirdikleri çiçeği de takım kaptanı Güray Vural’a verdiler.