Süper Ligin Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, 8’inci haftada konuk olacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü.

Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk hazırlık öncesi gazetecilere yaptığı açıklamalarda A Milli takımını değerlendirdi. 

Milli takımın ne yaptığını bilmeyen bir takım görüntüsü çizdiğini söyleyen Buruk; “ Aslında çok önemli bir fırsat geldi, kendi sahamızda İzlanda’ya karşı maçı kazansak belki Finlandiya’ya grubun birincisi olarak gitmek vardı. Oyun olarak İzlanda maçını değerlendirdiğimizde iki takımı karşı karşıya koyduğumuzda bir takım gerçekten kendi sistemi içerisinde oynayan saha içi görevlerini çok iyi yapan takım vardı, yani İzlanda ne yapacağını çok iyi bilen bir takımdı. Onların karşısında biz de tabiki ne yaptığımızı bilmeyen bir takım görüntüsü çizdik yani kötü olan da buydu. Maç kaybedebilirsiniz, gol yiyebilirsiniz ama özellikle saha içi dizilişi ben burada futbolcuları tam olarak açıkçası performans suçlayamıyorum. Çünkü gerçekten görüntü olarak kötü bir görüntü vardı. Yani Türkiye milli takımına yakışmayacak bir şekilde hem diziliş anlamında yani ne yaptığımızı bilmeyen bir takımdık. Milli takım olarak alt yapılardan itibaren bir oyun stili oturtmamız gerekiyor” dedi.