Süper Lig’de mücadele veren Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor lige verilen milli maç arası nedeniyle Fenerbahçe maçı galibiyeti ardından 4 gün izin kullandı ve bugün çalışmalara başlayacak.  Saat 19’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalara başlayacak yeşil-siyahlıların hafta sonunda bir hazırlık maçı yapması da bekleniyor.

Teleset Mobilya Akhisarspor ligin ilk 7 haftasında çıktığı müsabakalarda 9 futbolcu toplam 15 sarı kart görürken Mustafa Yumlu ise Kasımpaşa maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görmüştü. Ligin ilk haftalarındaki kart sayısından dolayı futbolcularını uyaran Teknik Direktör Okan Buruk ligin uzun bir maraton olduğunu futbolcuların daha dikkatli olmasını istedi.

4 futbolcu forma şansı bulamazken 4 futbolcu ise 90 dakika sahada kaldı

Süper Ligin ilk 7 haftasından yeşil-siyahlılardan kaleciler Fatih Öztürk ve Bora Körk ile Alperen Babacan, Orhan Taşdelen henüz Okan Buruk tarafından forma şansı bulamadı. Yeşil-Siyahlılardan 7 hafta boyunca Milan Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa ve Ömer Bayram 90 dakika forma şansı buldu. Öte yandan sezon başında sakatlanan genç futbolcu Hasan Ali Adıgüzel’in ise büyük oranda sezonu kapattığı bildirildi.
(BG)