Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un Senegalli 23 yaşındaki santrafor transferi Oumar Niasse buraya geldiği ve ilk maçında gol kaydettiği için mutlu olduğunu söyledi.

Yine kendisi gibi Senegalli olan Akhisar Belediyespor’un defans oyuncusu İbrahima Sonko’nun transferinde emeği bulunduğunu belirten Oumar Niasse; “Sonko daha önceden tanıdığım ve sevdiğim bir futbolcu, bir anlamda ağabeyim. Burada daha çok çalışıp başarı sağlayıp onu mahcup etmek istemiyorum. İlk çıktığım maçta gol attım, bu bana özgüven kazandırdı. Bu özgüven ile beraber daha çok çalışarak daha fazla gol atabileceğimi düşünüyorum. Daha başarılı bir futbolcu olmak istiyorum. Sonko’ya beni buraya gelmemde yardımcı olduğu için tekrardan teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

İkisininde Senegal’in Dakar kentinden olduklarını ifade eden Akhisar Belediyespor’un başarılı defansı İbrahima Sonko; “İkimizde aynı şehirdeniz. Oumar’ı daha önceden Milli takımdan da biliyorum. Akhisar Belediyespor’da başarılı olacağına inanıyorum.”dedi.