Akhisar Belediyespor‘un 1+1 yıllık anlaşma sağladığı teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen törenle imzayı attı.

İmza törenine Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Reşit Akçay’ın ekibinde olan Yardımcıları Hüseyin Çimişir, Turgut Kural, Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel, Kondisyoner Hakan Çalışkan katıldı.

İmza töreninden sonra konuşan Mustafa Reşit Akçay; “Bizim karakterimize uygun bir takıma geldik. Birlikte uyumluluk içerisinde çalışabileceğimiz bir ortam. Zaten camia olarak istikrar ve devamlılıktan yana anlayış geliştirmiş, hem teknik adam hem oyuncu hem de çalışanlarına karşı hamilik yapmış ve işbirliği yapmış bir camiaya geldik. Bizde bu iş birliğine açığız. 

Yapı ve doku olarak DNA’mıza uygun bir ortam. Çok başarılı olacağımıza inanıyoruz ve bunun için buradayız. İddialı bir çalışma içerisinde olacağız. Her şey büyük Akhisarspor camiası için.

“Transfer Komitesi ile çalışmaları yapacağız”

İç transfer ile ilgili transfer komitesi ile çalışma içinde olacaklarını ifade eden Akçay; “Elimizde istatistiklerimiz var bu sonuçları önümüzdeki sezonun zorluğuna göre değerlendireceğiz. Gidenler olabilir ama çok fazla dokuda değişiklik olacağını sanmıyorum. “

Bir iki gün içinde yönetime hem iç hem de dış transfer ile ilgili raporu yönetime sunacaklarını belirten Akçay; “5+3’ü dikkate alarak bir transfer politikası izleyeceğiz. Bu transfer politikasının kulübün ekonomisine ve ihtiyaçlarına göre olması konusunda ciddi bir çalışmamız var. Gelecek oyuncuların takıma uyumlulukları da iyice araştırılarak yapmayı planlıyoruz.”

Hedefimiz Gerçekçi Olmak

Akhisar Belediyespor’daki hedefiniz nedir sorusuna Akçay; “Gerçekçi olmak ve gerçek davranmak. Ütopik hedefler koymak yerine gerçekçi olarak toplumla barışık ve birlikte yürümenin yolunu aramak lazım. Biz kümede kalmak birinci hedef olarak gözüküyor. İkinci ve üçüncü hedefler çalışmamızın ürünü olarak karşımıza çıktığında bunu reddetmeyiz. Sonuçta bizi nereye götürüyorsa onunla ilgili cesaretimizi göstermeye açığız. Zaman içerisinde çitayı yükseltmek istiyoruz.” Dedi.